error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Baijer Mediation is een mediation specialist die jou kan assisteren bij een ruzie Om goede kostenplaatjes in te zien van mediators in 's-Gravenhage laat je jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Heb je ruzie met een ander? Met de gemeente, een personeelslid of een conflict in de zakelijke sfeer? Baijer Mediation uit 's-Gravenhage biedt onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Taken

Zo snel als het kan uit elkaar gaan, zonder problemen? Moet er een uitweg komen voor een familieruzie? Mediation is in ieder geval gunstiger dan een juridisch proces. Ben je geïnteresseerd in wat mediation voor jou kan doen? Laat je gegevens achter en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de regio van 's-Gravenhage.

Voor wie is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is geschikt wanneer er twee welwillende partijen een kwestie hebben en met zijn 2-en tot een acceptabele oplossing willen komen zonder rechtszaak.

Scheiden

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop afgesproken worden. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Het verdelen van de spullen, het huis, wie behoudt de auto, de kinderen, noem het maar op. Als je jouw vraagstuk invult, wees dan zo duidelijk mogelijk. Op deze manier kunnen onze aangesloten partners jou het best ondersteunen.

In de buurt

Sommige mediators komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die altijd werken vanuit een vaste plek. Daarom is het fijn om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Offerte.nl connect je daarom enkel met bemiddeling in de regio van 's-Gravenhage.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of door middel van onze web pagina. We doen zaken met een groot aantal ondernemers in meerdere branches. Service staat altijd voorop!

Baijer Mediation
  • Archimedesstraat 45, 2517RR, 's-Gravenhage
  • 06-28202724
  • baijer.nl
Branche
Mediation
KVK
62644661
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
13-02-2015
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators