Baijer Mediation is een mediation specialist die jou kan ondersteunen bij een conflict. Vul het formulier in en ontvang vrijblijvende voorstellen van mediators in de buurt van 's-Gravenhage.

Wanneer is bemiddeling van toepassing?

Mediation is geschikt wanneer er twee welwillende partijen een issue hebben en samen tot een schappelijke oplossing willen komen zonder rechtszaak.

In de buurt

Sommige mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die enkel actief zijn vanuit een vaste plek. Hierdoor is het fijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Offerte.nl matcht je dan ook alleen met bemiddeling in de buurt van 's-Gravenhage.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of door middel van de website. We doen zaken met een groot aantal bedrijven in verschillende industrieën. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden bovenaan!

Echtscheiding

Er moet aardig wat geregeld worden bij een scheiding. Je kan hierbij denken aan deze aspecten:

Het verdelen van de spullen, de woning, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. In het geval jij jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo specifiek mogelijk. Dankzij dit kunnen onze aangesloten partners jou beter helpen.

Oplossingen

Zo vlug als het kan scheiden, zonder complicaties? Een conflict binnen de familie oplossen? Bemiddeling is in elk geval betaalbaarder dan een juridisch proces. Ben jij nieuwsgierig naar wat mediation voor jou kan betekenen? Laat je gegevens achter en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de regio van 's-Gravenhage.

Heb je ruzie met iemand anders? Met de gemeente, een werknemer of een conflict in de zakelijke sfeer? Baijer Mediation uit 's-Gravenhage verstrekt objectieve bemiddeling tussen partijen.