Back2Balance is een bemiddelaar die jou kan ontzorgen met een conflict. Vul jouw wensen in en ontvang gratis offertes van mediation bedrijven in de omgeving van Breda.

Wanneer is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is geschikt wanneer er twee welwillende personen een kwestie hebben en met zijn tweetjes tot een redelijke schikking willen komen zonder rechtszaak.

In de buurt

Bepaalde mediators komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die enkel werken vanuit een vaste plek. Om deze reden is het prettig om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Offerte.nl connect je daarom alleen met mediators in de regio van Breda.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of door middel van onze website. We werken samen met bedrijven in verschillende industrieën. Klantbeleving staat altijd voorop!

Echtscheiding

Er moet aardig wat geregeld worden bij een echtscheiding. Je kan hierbij denken aan de volgende aspecten:

Het verdelen van de spullen, de woning, de auto, de kinderen en meer. In het geval jij jouw vraagstuk invult, wees dan zo duidelijk mogelijk. Op deze manier kunnen onze mediators jou beter helpen.

Diensten

Een echtscheiding aanvragen? Moet er een uitweg komen voor een conflict binnen de familie? Bemiddeling is in elk geval gunstiger dan een juridisch proces. Ben je geïnteresseerd in wat mediation voor jou kan betekenen? Vul jouw verzoek in en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de omgeving van Breda.

Heb je ruzie met iemand anders? Bijvoorbeeld met een werknemer of leidinggevende, de lokale overheid of een vennoot binnen jouw onderneming? Back2Balance uit Breda verstrekt objectieve bemiddeling tussen partijen.