error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Back2Balance is een mediation specialist die jou kan ontzorgen met een conflict Vul je gegevens in en ontvang kosteloze prijsopgaven van bemiddelaars in de buurt van Breda.

Heb je een conflict met een andere partij? Bijvoorbeeld met een werknemer of leidinggevende, de plaatselijke overheid of een mede-aandeelhouder binnen je onderneming? Back2Balance uit Breda verstrekt objectieve bemiddeling tussen partijen.

Werkzaamheden

Zo spoedig als het kan uit elkaar gaan, zonder problemen? Moet er een oplossing komen voor een familieconflict? Mediation is in elk geval goedkoper dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul je verzoek in en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de buurt van Breda.

Wanneer is mediation van toepassing?

Bemiddeling is geschikt als er twee welwillende partijen een kwestie hebben en samen tot een redelijke schikking willen komen zonder rechterlijke interventie.

Scheiden

Er moet aardig wat geregeld worden bij een scheiding. Denk bijvoorbeeld aan onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, etc. In het geval je jouw gegevens achterlaat, wees dan zo helder als het kan. Hierdoor kunnen onze mediators jou het best ondersteunen.

In de buurt

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die altijd actief zijn vanuit een eigen kantoor. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Offerte.nl matcht jou daarom enkel met mediation bedrijven uit de omgeving van Breda.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of d.m.v. deze website. We hebben een samenwerkingsverband met verscheidene bedrijven in meerdere branches. Service staat altijd bovenaan!

Back2Balance
Branche
Mediation
KVK
50706098
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-09-2010
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators