Meer informatie over wat B. Visser Mediation of een andere bemiddelaar voor je kan betekenen? Om op maat gemaakte offertes te ontvangen van mediation bedrijven in de regio van Elspeet laat je jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Ben je met iemand in conflict? Bijvoorbeeld met een collega of leidinggevende, de lokale gemeente of een vennoot binnen jouw bedrijf? Als je op zoek bent naar een mediator die helpt met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij B. Visser Mediation uit Elspeet op de juiste plek.

Werkzaamheden

Zo spoedig als het kan uit elkaar gaan, zonder issues? Een familieruzie oplossen? Mediation is in ieder geval een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul jouw aanvraag in en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de regio van Elspeet.

Voor wie is mediation geschikt?

Bemiddeling is geschikt wanneer er 2 bereidwillige personen een kwestie hebben en met zijn 2-en tot een aanvaardbare oplossing willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Echtscheiding

Er moet veel geregeld worden bij een scheiding. Denk bijvoorbeeld aan onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, etc. In het geval je jouw gegevens invult, wees dan zo helder mogelijk. Dankzij dit kunnen onze mediators jou het best helpen.

Lokaal

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die altijd actief zijn op een vaste plek. Hierdoor is het fijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Offerte.nl connect jou dan ook alleen met mediation bedrijven in de buurt van Elspeet.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of d.m.v. deze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met een groot aantal partners in meerdere industrieën. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!