Axius Advocaten & Mediators is een mediation bedrijf die jou kan ontzorgen met een ruzie. Vul jouw wensen in en ontvang vrijblijvende voorstellen van bemiddelaars in de regio van Veenendaal.

Heb je een onenigheid met een ander? Met de gemeente, iemand binnen je bedrijf of een conflict in de zakelijke sfeer? Axius Advocaten & Mediators uit Veenendaal verstrekt bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Taken

Een flitsscheiding aanvragen? Moet er een schikking komen voor een familieruzie? Bemiddeling is ten alle tijden goedkoper dan een juridisch proces. Ben je nieuwsgierig naar wat mediation voor jou kan betekenen? Vul jouw verzoek in en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de omgeving van Veenendaal.

In welk geval is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is geschikt wanneer er 2 welwillende partijen een kwestie hebben en samen tot een schappelijke oplossing willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Uit elkaar gaan

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat afgesproken worden. Denk bijvoorbeeld aan onder andere:

Spullen verdelen, de woning, wie behoudt de auto, de kinderen, noem het maar op. Als jij jouw gegevens achterlaat, wees dan zo helder als het kan. Dankzij dit kunnen onze mediation partners jou beter helpen.

Regio gebonden

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die alleen actief zijn vanuit een vaste plek. Daarom is het prettig om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Offerte.nl matcht jou daarom alleen met mediation bedrijven in de regio van Veenendaal.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of door middel van onze website. We hebben een samenwerkingsverband met verscheidene partners in verschillende industrieën. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!