error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Axius Advocaten & Mediators of een vergelijkbare mediator voor je kan betekenen? Om voor jou geschikte kostenplaatjes in te zien van bemiddelaars in de regio van Veenendaal laat jij jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Ben je met iemand anders in conflict? Bijvoorbeeld met een collega of werkgever, de lokale gemeente of een mede-aandeelhouder binnen je bedrijf? Als je op zoek bent naar een partij die kan helpen met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Axius Advocaten & Mediators uit Veenendaal op de juiste plek.

Taken

Een echtscheiding bespreken? Een conflict binnen de familie oplossen? Bemiddeling is in ieder geval voordeliger dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat je details achter en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven omstreeks Veenendaal.

In welke situatie is bemiddeling geschikt?

Mediation is van toepassing wanneer er twee welwillende personen een probleem hebben en gezamenlijk tot een acceptabele overeenstemming willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Echtscheiding

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel worden geregeld. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Spullen verdelen, het huis, de auto, het zien van de kinderen en meer. Wanneer je jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo helder mogelijk. Hierdoor kunnen onze mediation partners jou het best helpen.

Lokaal

Bepaalde mediators komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die enkel actief zijn op een vaste plek. Daarom kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Offerte.nl connect je daarom enkel met mediation bedrijven in de regio van Veenendaal.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of door middel van deze web pagina. We werken samen met een groot aantal ondernemers in meerdere industrie├źn. Klantvriendelijkheid staat altijd bovenaan!

Axius Advocaten & Mediators
Branche
Mediation
KVK
30256421
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
16-03-2009
Medewerkers
3

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators