error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

AW mediation is een bemiddelaar die jou kan ontzorgen bij een ruzie Vul jouw wensen in en krijg gratis prijsopgaven van mediation bedrijven in de buurt van Rhenen.

Heb je ruzie met iemand? Met de regering, een personeelslid of een zakelijk conflict? Als je zoekt naar een mediator die ondersteuning kan bieden met het optreden bij conflicten, zit je bij AW mediation uit Rhenen op de juiste plek.

Werkzaamheden

Zo spoedig als mogelijk is uit elkaar gaan, zonder complicaties? Moet er een schikking komen voor een ruzie in de familie? Bemiddeling is in elk geval een stuk voordeliger dan een juridisch proces. Ben je benieuwd naar wat bemiddeling voor jou kan doen? Laat je details achter en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de buurt van Rhenen.

In welke situatie is mediation van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing in het geval er 2 welwillende personen een kwestie hebben en gezamenlijk tot een redelijke schikking willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Scheiden

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel gedaan worden. Denk hierbij aan onder andere:

Het verdelen van de spullen, de woning, de auto, de kinderen, noem het maar op. Als jij jouw vraagstuk invult, wees dan zo specifiek mogelijk. Op deze manier kunnen onze mediation partners jou het best ondersteunen.

In jouw stad

Bepaalde mediators komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die alleen actief zijn op een vaste locatie. Daarom kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Offerte.nl connect je dan ook alleen met mediators in de regio van Rhenen.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of d.m.v. de web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met ondernemers in verschillende industrie├źn. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden bovenaan!

AW mediation
Branche
Mediation
KVK
54212766
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2012
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators