error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Avvenire Coaching en Mediation is een mediator die jou kan assisteren bij een ruzie Vul het formulier in en ontvang gratis offertes van mediation bedrijven in de buurt van Westervoort.

Heb je een conflict met iemand anders? Bijvoorbeeld met een werknemer of leidinggevende, de plaatselijke overheid of een mede-aandeelhouder binnen je bedrijf? Als je zoekt naar een mediator die ondersteuning kan bieden met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Avvenire Coaching en Mediation uit Westervoort goed.

Diensten

Een echtscheiding aanvragen? Een conflict binnen de familie oplossen? Mediation is in ieder geval een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Laat je informatie achter en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de regio van Westervoort.

In welk geval is mediation van toepassing?

Mediation is van toepassing als er 2 welwillende personen een kwestie hebben en samen tot een aanvaardbare overeenstemming willen komen zonder rechterlijke interventie.

Scheiden

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat geregeld worden. Je kan hierbij denken aan deze aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. In het geval je jouw gegevens invult, wees dan zo helder mogelijk. Hierdoor kunnen onze aangesloten partners jou het best helpen.

Lokaal

Verschillende mediators komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die altijd werken vanuit een vaste plek. Daarom is het prettig om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Ons team connect jou dan ook alleen met bemiddeling in de regio van Westervoort.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of door middel van de website. We hebben een samenwerkingsverband met bedrijven in verschillende branches. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!

Avvenire Coaching en Mediation
Branche
Mediation
KVK
67996841
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
01-08-2009
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators