Avvenire Coaching en Mediation is een mediator die jou kan assisteren met een onenigheid. Vul jouw wensen in en ontvang vrijblijvende offertes van bemiddelaars in de buurt van Westervoort.

Ben je met iemand anders in een patstelling geraakt? Met de overheid, een werknemer of een conflict in de zakelijke sfeer? Als je zoekt naar een partij die ondersteuning kan bieden met het optreden bij conflicten, zit je bij Avvenire Coaching en Mediation uit Westervoort goed.

Taken

Zo vlug als het kan uit elkaar gaan, zonder hindernissen? Een familieruzie oplossen? Mediation is in ieder geval een stuk voordeliger dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat je gegevens achter en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de buurt van Westervoort.

In welke situatie is mediation geschikt?

Bemiddeling is van toepassing als er 2 bereidwillige partijen een kwestie hebben en met zijn tweetjes tot een acceptabele schikking willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Echtscheiding

Er moet veel geregeld worden bij echtscheidingen. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. Wanneer jij jouw informatie achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Hierdoor kunnen onze aangesloten partners jou het best ondersteunen.

Regio gebonden

Bepaalde mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die altijd actief zijn op een vaste locatie. Daarom is het fijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Offerte.nl matcht je dan ook enkel met mediation bedrijven in de buurt van Westervoort.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of via onze website. We werken samen met verscheidene partners in verschillende branches. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!