error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Avenue Kantoor Tonningen of een soortgelijke bemiddelaar voor je kan betekenen? Vul je gegevens in en krijg kosteloze prijsopgaven van mediation bedrijven in de omgeving van Hilversum.

Ben je met een andere partij in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een collega of werkgever, de lokale gemeente of een vennoot binnen je onderneming? Als je op zoek bent naar een mediator die ondersteuning kan bieden met het optreden bij conflicten, zit je bij Avenue Kantoor Tonningen uit Hilversum goed.

Werkzaamheden

Zo vlug als mogelijk is scheiden, zonder complicaties? Een familieconflict oplossen? Bemiddeling is in ieder geval betaalbaarder dan een juridisch proces. Ben jij nieuwsgierig naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Vul jouw verzoek in en krijg offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars omstreeks Hilversum.

In welk geval is mediation van toepassing?

Mediation is van toepassing als er twee welwillende personen een kwestie hebben en samen tot een acceptabele oplossing willen komen zonder rechterlijke interventie.

Uit elkaar gaan

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat afspraken worden gemaakt. Voorbeelden hiervan zijn de volgende dingen:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, etc. Wanneer jij jouw details invult, wees dan zo specifiek mogelijk. Dankzij dit kunnen onze aangesloten bedrijven jou op de juiste manier helpen.

Lokaal

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die altijd werken op een eigen kantoor. Daarom is het prettig om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Ons team connect jou dan ook enkel met mediators in de buurt van Hilversum.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of via de website. We werken samen met een groot aantal bedrijven in meerdere industrie├źn. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!

Avenue Kantoor Tonningen, advocatuur en mediation
Branche
Mediation
KVK
53240790
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-08-2000
Medewerkers
5

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators