Avenue Kantoor Tonningen, advocatuur en mediation is een bemiddelaar die jou kan helpen bij een onenigheid. Om voor jou geschikte prijsvoorstellen te ontvangen van bemiddelaars in Hilversum laat je jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Voor wie is bemiddeling van toepassing?

Mediation is geschikt wanneer er twee welwillende personen een probleem hebben en samen tot een acceptabele overeenstemming willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

In jouw stad

Sommige mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die alleen werken op een vaste plek. Om deze reden kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Offerte.nl matcht jou dan ook enkel met mediation bedrijven uit de omgeving van Hilversum.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of door middel van de web pagina. We werken samen met verschillende ondernemers in verschillende industrieën. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden bovenaan!

Echtscheiding

Er moet een hoop bij een scheiding. Voorbeelden hiervan zijn de volgende aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Wanneer jij jouw vraagstuk invult, wees dan zo specifiek als het kan. Hierdoor kunnen onze mediation partners jou op de juiste manier helpen.

Oplossingen

Zo vlug mogelijk uit elkaar gaan, zonder complicaties? Moet er een uitweg komen voor een ruzie in de familie? Bemiddeling is in elk geval een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Laat jouw gegevens achter en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven omstreeks Hilversum.

Ben je met een andere partij in conflict? Met de regering, een werknemer of een zakelijk conflict? Als je zoekt naar een mediator die kan helpen met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Avenue Kantoor Tonningen, advocatuur en mediation uit Hilversum op de juiste plek.