error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Atmaram of een vergelijkbare bemiddelaar voor je kan doen? Vul je gegevens in en krijg kosteloze voorstellen van mediators in de regio van Deurne.

Heb je een onenigheid met een ander? Met de overheid, een personeelslid of een zakelijk conflict? Atmaram uit Deurne biedt objectieve bemiddeling tussen partijen.

Oplossingen

Zo vlug mogelijk scheiden, zonder problemen? Een familieruzie oplossen? Mediation is ten alle tijden voordeliger dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat jouw gegevens achter en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de buurt van Deurne.

In welke situatie is mediation van toepassing?

Mediation is geschikt in het geval er twee bereidwillige partijen een kwestie hebben en met zijn 2-en tot een redelijke schikking willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Echtscheiding

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel afspraken worden gemaakt. Denk hierbij aan deze aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. Wanneer je jouw informatie invult, wees dan zo helder mogelijk. Hierdoor kunnen onze mediation partners jou op de juiste manier helpen.

In jouw stad

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die altijd werken op een vaste locatie. Hierdoor is het prettig om met iemand te spreken uit jouw buurt. Offerte.nl connect jou daarom alleen met mediators in de regio van Deurne.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of via de website. We werken samen met verscheidene partners in meerdere industrie├źn. Service staat ten alle tijden voorop!

Atmaram
  • Reusel 17, 5751WL, Deurne
  • 0493-689575
  • atmaram.nl
Branche
Mediation
KVK
17183005
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-11-2005
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators