Atmaram is een mediation bedrijf die jou kan ondersteunen met een onenigheid. Vul je gegevens in en ontvang gratis prijsopgaven van bemiddelaars in de buurt van Deurne.

Heb je een onenigheid met een andere partij? Met de regering, een personeelslid of een zakelijke ruzie? Atmaram uit Deurne levert onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Taken

Zo snel als het kan uit elkaar gaan, zonder hindernissen? Een familieruzie oplossen? Mediation is altijd voordeliger dan een rechtszaak. Ben je geïnteresseerd in wat bemiddeling voor jou kan doen? Laat je informatie achter en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de omgeving van Deurne.

Wanneer is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is van toepassing wanneer er twee welwillende personen een issue hebben en gezamenlijk tot een redelijke schikking willen komen zonder rechtszaak.

Scheiden

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat worden geregeld. Denk bijvoorbeeld aan deze dingen:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, etc. Wanneer jij jouw informatie achterlaat, wees dan zo helder mogelijk. Dankzij dit kunnen onze mediation partners jou het best helpen.

Regio gebonden

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die altijd werken vanuit een vaste plek. Hierdoor is het prettig om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Ons team matcht je dan ook alleen met bemiddeling in de regio van Deurne.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of via de web pagina. We doen zaken met een groot aantal partners in verschillende industrieën. Klantbeleving staat ten alle tijden voorop!