Meer informatie over wat Astrid Coppens of een soortgelijke bemiddelaar voor je kan doen? Vul jouw wensen in en krijg vrijblijvende voorstellen van mediators in de buurt van Amsterdam.

Ben je met een andere partij in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een werknemer of werkgever, de plaatselijke gemeente of een mede-aandeelhouder binnen je bedrijf? Astrid Coppens uit Amsterdam levert bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Diensten

Zo spoedig als het kan uit elkaar gaan, zonder obstakels? Een conflict binnen de familie oplossen? Mediation is ten alle tijden een stuk goedkoper dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Laat jouw details achter en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de regio van Amsterdam.

Wanneer is mediation geschikt?

Bemiddeling is van toepassing in het geval er twee welwillende partijen een probleem hebben en samen tot een redelijke schikking willen komen zonder rechterlijke interventie.

Scheiden

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel worden gedaan. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Spullen verdelen, de woning, de auto, het zien van de kinderen en meer. In het geval jij jouw informatie invult, wees dan zo specifiek als het kan. Hierdoor kunnen onze mediators jou beter ondersteunen.

In jouw stad

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die enkel actief zijn op een vaste plek. Hierdoor is het prettig om met iemand te spreken uit jouw buurt. Ons team matcht jou dan ook enkel met mediators in de buurt van Amsterdam.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of door middel van de website. We werken samen met verscheidene bedrijven in meerdere industrieën. Klantbeleving staat ten alle tijden bovenaan!