error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Astrid Coppens is een mediation specialist die jou kan ondersteunen met een onenigheid. Om voor jou geschikte prijsvoorstellen te ontvangen van mediators in de regio van Amsterdam laat jij jouw gegevens achter in het formulier.

Ben je met iemand anders in conflict? Bijvoorbeeld met een medewerker of leidinggevende, de lokale overheid of een vennoot binnen je onderneming? Als je zoekt naar een mediator die ondersteuning kan bieden met het optreden bij conflicten, zit je bij Astrid Coppens uit Amsterdam op de juiste plek.

Diensten

Zo vlug als het kan scheiden, zonder complicaties? Een conflict binnen de familie oplossen? Mediation is altijd gunstiger dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Laat jouw details achter en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de regio van Amsterdam.

In welk geval is bemiddeling geschikt?

Mediation is geschikt wanneer er twee welwillende personen een issue hebben en met zijn 2-en tot een aanvaardbare oplossing willen komen zonder rechterlijke interventie.

Uit elkaar gaan

Er moet veel gebeuren bij echtscheidingen. Denk bijvoorbeeld aan onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. In het geval je jouw vraagstuk invult, wees dan zo duidelijk mogelijk. Op deze manier kunnen onze aangesloten partners jou het best ondersteunen.

Lokaal

Sommige mediators komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die alleen actief zijn op een vaste plek. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Ons team connect jou dan ook enkel met mediators in de buurt van Amsterdam.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of d.m.v. de website. We hebben een samenwerkingsverband met verschillende partners in verschillende branches. Service staat ten alle tijden voorop!

Astrid Coppens
Branche
Mediation
KVK
70519455
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2018
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators