error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Astrid Brunt Mediation is een mediation bedrijf die jou kan ondersteunen met een ruzie Vul je gegevens in en ontvang vrijblijvende prijsopgaven van mediation bedrijven in de omgeving van Rijswijk.

Ben je met iemand anders in conflict? Met de gemeente, een personeelslid of een zakelijk conflict? Als je zoekt naar iemand die ondersteunt met het optreden bij conflicten, zit je bij Astrid Brunt Mediation uit Rijswijk goed.

Diensten

Zo spoedig mogelijk uit elkaar gaan, zonder problemen? Een ruzie in de familie oplossen? Bemiddeling is altijd gunstiger dan een juridisch proces. Ben je geïnteresseerd in wat mediation voor jou kan betekenen? Laat jouw gegevens achter en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de buurt van Rijswijk.

In welk geval is mediation geschikt?

Bemiddeling is van toepassing als er twee welwillende partijen een probleem hebben en gezamenlijk tot een aanvaardbare schikking willen komen zonder rechterlijke interventie.

Uit elkaar gaan

Er moet veel geregeld worden bij een echtscheiding. Denk bijvoorbeeld aan deze dingen:

Spullen verdelen, de woning, de auto, de kinderen, noem het maar op. In het geval jij jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo specifiek mogelijk. Dankzij dit kunnen onze mediation partners jou het best helpen.

Lokaal

Verschillende mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die altijd werken op een vaste plek. Om deze reden kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit jouw buurt. Offerte.nl matcht jou dan ook enkel met bemiddeling in de regio van Rijswijk.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of d.m.v. onze website. We werken samen met verscheidene bedrijven in verschillende industrieën. Service staat ten alle tijden bovenaan!

Astrid Brunt Mediation
Branche
Mediation
KVK
70405018
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2018
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators