Astrid Brunt Mediation is een mediation bedrijf die jou kan ondersteunen met een ruzie. Om op maat gemaakte offertes in te zien van bemiddelaars in de buurt van Rijswijk laat je jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

In welk geval is mediation van toepassing?

Mediation is van toepassing in het geval er 2 welwillende personen een issue hebben en samen tot een acceptabele overeenstemming willen komen zonder rechtszaak.

In de buurt

Sommige mediators komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die altijd werken vanuit een vaste locatie. Daarom is het fijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Offerte.nl connect jou dan ook alleen met bemiddeling in de buurt van Rijswijk.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of d.m.v. de website. We werken samen met bedrijven in meerdere branches. Klantbeleving staat ten alle tijden voorop!

Scheiden

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop afgesproken worden. Je kan hierbij denken aan de volgende dingen:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, etc. In het geval jij jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Dankzij dit kunnen onze mediators jou het best helpen.

Werkzaamheden

Zo snel als het kan uit elkaar gaan, zonder issues? Een familieruzie oplossen? Bemiddeling is altijd een stuk voordeliger dan een rechtszaak. Ben je nieuwsgierig naar wat mediation voor jou kan doen? Laat jouw details achter en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de buurt van Rijswijk.

Ben je met een andere partij in conflict? Bijvoorbeeld met een werknemer of leidinggevende, de plaatselijke gemeente of een partner binnen je bedrijf? Als je zoekt naar een mediator die kan helpen met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Astrid Brunt Mediation uit Rijswijk op de juiste plek.