Erachter komen wat Arvalis of een andere bemiddelaar voor je kan doen? Om goede prijsvoorstellen in te zien van bemiddelaars in de omgeving van Roermond laat je jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Heb je een onenigheid met iemand? Met de overheid, iemand binnen je bedrijf of een conflict in de zakelijke sfeer? Arvalis uit Roermond verstrekt objectieve bemiddeling tussen partijen.

Diensten

Zo vlug als het kan scheiden, zonder problemen? Een familieruzie oplossen? Mediation is in elk geval voordeliger dan een rechtszaak. Ben jij benieuwd naar wat mediation voor jou kan betekenen? Laat je informatie achter en krijg offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de omgeving van Roermond.

Voor wie is mediation geschikt?

Bemiddeling is geschikt als er 2 bereidwillige partijen een issue hebben en samen tot een aanvaardbare overeenstemming willen komen zonder rechtszaak.

Scheiden

Er moet aardig wat geregeld worden bij een echtscheiding. Voorbeelden hiervan zijn deze aspecten:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, etc. Als je jouw informatie achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Hierdoor kunnen onze aangesloten partners jou het best helpen.

In de buurt

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die alleen werken op een vaste plek. Daarom kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit jouw buurt. Ons team connect je dan ook alleen met bemiddeling uit de omgeving van Roermond.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of via onze website. We werken samen met een groot aantal partners in verschillende branches. Klantbeleving staat altijd voorop!