error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Arvalis is een bemiddelaar die jou kan helpen bij een conflict Vul het formulier in en ontvang gratis voorstellen van bemiddelaars in de regio van Roermond.

Ben je met iemand in een patstelling geraakt? Met de gemeente, een werknemer of een conflict in de zakelijke sfeer? Arvalis uit Roermond verschaft objectieve bemiddeling tussen partijen.

Oplossingen

Zo spoedig als het kan scheiden, zonder issues? Moet er een uitweg komen voor een conflict binnen de familie? Mediation is ten alle tijden een stuk voordeliger dan een juridisch proces. Ben jij benieuwd naar wat mediation voor jou kan betekenen? Vul jouw aanvraag in en krijg offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de buurt van Roermond.

Wanneer is mediation van toepassing?

Bemiddeling is geschikt wanneer er twee bereidwillige personen een probleem hebben en met zijn tweetjes tot een redelijke overeenstemming willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Echtscheiding

Er moet aardig wat geregeld worden bij scheidingen. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Het verdelen van de spullen, de woning, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. Wanneer je jouw gegevens achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Hierdoor kunnen onze mediation partners jou op de juiste manier ondersteunen.

In jouw stad

Verschillende mediators komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die altijd actief zijn op een vaste locatie. Hierdoor kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Offerte.nl matcht je daarom alleen met mediation bedrijven in de regio van Roermond.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of door middel van onze website. We werken samen met verscheidene ondernemers in verschillende industrie├źn. Service staat altijd bovenaan!

Arvalis
  • Steegstraat 5, 5928RC, Roermond
  • 06-51490274
  • arvalis.nl
Branche
Mediation
KVK
13043513
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
24-01-2000
Medewerkers
23

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators