Weten wat Ardi Roelofs Mediation en Procesbegeleiding of een vergelijkbare bemiddelaar voor je kan doen? Vul het formulier in en ontvang gratis offertes van mediation bedrijven in de buurt van Utrecht.

In welke situatie is bemiddeling geschikt?

Mediation is van toepassing als er 2 bereidwillige personen een kwestie hebben en samen tot een redelijke oplossing willen komen zonder rechtszaak.

In de buurt

Bepaalde mediators komen aan huis. Ook zijn er mediators die enkel werken op een eigen kantoor. Om deze reden is het fijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Offerte.nl matcht jou dan ook enkel met bemiddeling in de buurt van Utrecht.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of via de web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met verschillende partners in verschillende industrieën. Service staat altijd voorop!

Echtscheiding

Er komt veel kijken bij een scheiding. Voorbeelden hiervan zijn de volgende dingen:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, en nog veel meer. In het geval je jouw gegevens invult, wees dan zo duidelijk als het kan. Dankzij dit kunnen onze mediators jou beter ondersteunen.

Werkzaamheden

Zo spoedig mogelijk uit elkaar gaan, zonder problemen? Een familieconflict oplossen? Mediation is ten alle tijden voordeliger dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Vul jouw aanvraag in en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met mediators omstreeks Utrecht.

Heb je een onenigheid met iemand anders? Met de regering, iemand binnen je bedrijf of een zakelijk conflict? Als je op zoek bent naar een mediator die kan helpen met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Ardi Roelofs Mediation en Procesbegeleiding uit Utrecht goed.