Archimediair is een mediator die jou kan helpen met een ruzie. Om voor jou geschikte kostenplaatjes te ontvangen van mediators in de regio van Amsterdam laat je jouw details achter in het aanvraagformulier.

In welke situatie is bemiddeling geschikt?

Mediation is geschikt in het geval er twee welwillende personen een probleem hebben en samen tot een schappelijke schikking willen komen zonder rechterlijke interventie.

In jouw stad

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die enkel werken vanuit een vaste locatie. Daarom is het prettig om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Ons team connect jou daarom alleen met mediation bedrijven in de buurt van Amsterdam.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of via de web pagina. We werken samen met verschillende partners in verschillende industrieën. Klantbeleving staat ten alle tijden voorop!

Scheiden

Er moet veel gebeuren bij scheidingen. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Spullen verdelen, de woning, wie behoudt de auto, de kinderen en meer. In het geval jij jouw gegevens invult, wees dan zo helder mogelijk. Op deze manier kunnen onze mediation partners jou beter ondersteunen.

Werkzaamheden

Zo spoedig mogelijk scheiden, zonder problemen? Moet er een uitweg komen voor een ruzie in de familie? Mediation is in elk geval een stuk voordeliger dan een juridisch proces. Ben je nieuwsgierig naar wat mediation voor jou kan betekenen? Laat jouw details achter en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de regio van Amsterdam.

Heb je een conflict met iemand? Met de regering, een werknemer of een zakelijke ruzie? Als je op zoek bent naar een mediator die helpt met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Archimediair uit Amsterdam goed.