error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Archimediair is een bemiddelaar die jou kan ondersteunen bij een onenigheid. Om passende kostenplaatjes in te zien van mediation bedrijven in Amsterdam laat je jouw details achter in het formulier.

Ben je met iemand anders in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een collega of leidinggevende, de lokale gemeente of een partner binnen je onderneming? Archimediair uit Amsterdam verschaft onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Taken

Een echtscheiding aanvragen? Moet er een oplossing komen voor een familieruzie? Bemiddeling is in ieder geval betaalbaarder dan een juridisch proces. Ben je benieuwd naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Vul jouw verzoek in en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de omgeving van Amsterdam.

Voor wie is mediation geschikt?

Bemiddeling is van toepassing in het geval er 2 bereidwillige partijen een kwestie hebben en met zijn 2-en tot een acceptabele overeenstemming willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Echtscheiding

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel gedaan worden. Je kan hierbij denken aan de volgende dingen:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Als je jouw vraagstuk invult, wees dan zo specifiek mogelijk. Hierdoor kunnen onze aangesloten partners jou op de juiste manier helpen.

In jouw stad

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die altijd actief zijn vanuit een vaste plek. Hierdoor is het fijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Offerte.nl connect je daarom alleen met bemiddeling in de regio van Amsterdam.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of door middel van onze website. We doen zaken met verschillende partners in verschillende industrie├źn. Klantvriendelijkheid staat altijd bovenaan!

Archimediair
Branche
Mediation
KVK
34179228
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
18-09-2002
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators