error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Arbitro of een andere mediator voor je kan doen? Vul het formulier in en ontvang vrijblijvende voorstellen van mediators in de omgeving van Gronsveld.

Heb je een onenigheid met een andere partij? Met de overheid, een personeelslid of een zakelijk conflict? Als je op zoek bent naar een partij die ondersteunt met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Arbitro uit Gronsveld goed.

Diensten

Zo snel mogelijk scheiden, zonder problemen? Een conflict binnen de familie oplossen? Mediation is ten alle tijden een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Ben je geïnteresseerd in wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Vul jouw verzoek in en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de buurt van Gronsveld.

In welke situatie is mediation van toepassing?

Bemiddeling is geschikt in het geval er twee welwillende partijen een probleem hebben en met zijn tweetjes tot een redelijke overeenstemming willen komen zonder rechterlijke interventie.

Scheiden

Er moet aardig wat geregeld worden bij echtscheidingen. Denk bijvoorbeeld aan onder andere:

Het verdelen van de spullen, het huis, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. Wanneer jij jouw gegevens achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Hierdoor kunnen onze aangesloten partners jou beter ondersteunen.

Regio gebonden

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er mediators die enkel werken op een vaste plek. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Ons team matcht je daarom enkel met mediators in de regio van Gronsveld.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of d.m.v. deze web pagina. We doen zaken met partners in meerdere branches. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!

Arbitro
  • Kampweg 18, 6247AT, Gronsveld
  • 0652390369
  • arbitro.nl
Branche
Mediation
KVK
71716394
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
24-05-2018
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators