error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

ArbeidsconflictLeiden is een mediation specialist die jou kan ondersteunen bij een onenigheid. Om goede prijsvoorstellen te bekijken van mediators in Voorschoten laat je jouw details achter in het formulier.

Ben je met een ander in conflict? Bijvoorbeeld met een collega of leidinggevende, de lokale gemeente of een vennoot binnen je onderneming? ArbeidsconflictLeiden uit Voorschoten verschaft objectieve bemiddeling tussen partijen.

Diensten

Zo snel als mogelijk is scheiden, zonder complicaties? Een familieconflict oplossen? Mediation is altijd een stuk goedkoper dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Laat je informatie achter en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars omstreeks Voorschoten.

Wanneer is bemiddeling geschikt?

Mediation is van toepassing wanneer er twee welwillende personen een probleem hebben en met zijn tweetjes tot een acceptabele schikking willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Uit elkaar gaan

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat gedaan worden. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Spullen verdelen, het huis, wie behoudt de auto, de kinderen, noem het maar op. Als jij jouw vraagstuk invult, wees dan zo duidelijk mogelijk. Dankzij dit kunnen onze mediators jou op de juiste manier ondersteunen.

Regio gebonden

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er mediators die altijd actief zijn vanuit een vaste locatie. Daarom is het prettig om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Ons team matcht jou dan ook enkel met mediators in de regio van Voorschoten.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of via deze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met een groot aantal partners in meerdere industrie├źn. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!

ArbeidsconflictLeiden
Branche
Mediation
KVK
55940986
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-09-2012
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators