ArbeidsconflictLeiden is een mediation specialist die jou kan helpen met een onenigheid. Om goede prijsvoorstellen in te zien van bemiddelaars in de regio van Voorschoten laat jij jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Wanneer is bemiddeling geschikt?

Mediation is van toepassing als er 2 welwillende personen een issue hebben en met zijn 2-en tot een acceptabele oplossing willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Regio gebonden

Sommige mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die altijd werken vanuit een vaste plek. Hierdoor kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Offerte.nl connect je daarom alleen met mediators uit de omgeving van Voorschoten.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of d.m.v. onze website. We doen zaken met bedrijven in verschillende industrieën. Klantbeleving staat ten alle tijden voorop!

Scheiden

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop worden gedaan. Je kan hierbij denken aan de volgende aspecten:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. Als jij jouw details invult, wees dan zo helder mogelijk. Dankzij dit kunnen onze mediators jou op de juiste manier helpen.

Oplossingen

Een snelle scheiding aanvragen? Moet er een schikking komen voor een familieruzie? Bemiddeling is in elk geval betaalbaarder dan een juridisch proces. Ben jij geïnteresseerd in wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Vul jouw aanvraag in en krijg offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators omstreeks Voorschoten.

Ben je met iemand in een patstelling geraakt? Met de overheid, een werknemer of een zakelijke ruzie? ArbeidsconflictLeiden uit Voorschoten verschaft onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.