Weten wat Arbeids Mediation als Oplossing/AMO Mediation of een andere bemiddelaar voor je kan betekenen? Om voor jou geschikte prijsvoorstellen te ontvangen van mediators in de omgeving van Leiden laat je jouw details achter in het aanvraagformulier.

Oplossingen

Een echtscheiding bespreken? Moet er een oplossing komen voor een conflict binnen de familie? Bemiddeling is altijd een stuk voordeliger dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Vul je verzoek in en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de buurt van Leiden.

Scheiden

Er komt veel kijken bij een scheiding. Denk hierbij aan de volgende aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, etc. Wanneer je jouw vraagstuk invult, wees dan zo helder als het kan. Hierdoor kunnen onze mediation partners jou het best ondersteunen.

Heb je een onenigheid met een andere partij? Met de overheid, iemand binnen je bedrijf of een zakelijk conflict? Arbeids Mediation als Oplossing/AMO Mediation uit Leiden biedt onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Lokaal

Bepaalde mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die altijd actief zijn vanuit een vaste plek. Om deze reden is het fijn om met iemand te spreken uit jouw buurt. Ons team matcht jou dan ook enkel met mediators uit de omgeving van Leiden.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of d.m.v. de web pagina. We werken samen met verscheidene bedrijven in meerdere branches. Service staat altijd voorop!

Voor wie is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is van toepassing in het geval er 2 bereidwillige partijen een probleem hebben en gezamenlijk tot een acceptabele oplossing willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.