error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

AR Mediation is een mediator die jou kan assisteren bij een onenigheid. Vul je gegevens in en krijg kosteloze prijsopgaven van bemiddelaars in de buurt van Naarden.

Oplossingen

Zo spoedig mogelijk scheiden, zonder problemen? Moet er een oplossing komen voor een ruzie in de familie? Mediation is ten alle tijden gunstiger dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat je details achter en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de buurt van Naarden.

Uit elkaar gaan

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat afgesproken worden. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Het verdelen van de spullen, de woning, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen en meer. Wanneer je jouw gegevens invult, wees dan zo specifiek mogelijk. Op deze manier kunnen onze aangesloten bedrijven jou beter helpen.

Ben je met iemand in conflict? Bijvoorbeeld met een collega of werkgever, de lokale overheid of een mede-aandeelhouder binnen jouw bedrijf? Als je zoekt naar iemand die ondersteunt met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij AR Mediation uit Naarden goed.

Lokaal

Verschillende mediators komen aan huis. Ook zijn er mediators die altijd actief zijn vanuit een vaste plek. Hierdoor kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Offerte.nl matcht jou daarom alleen met mediation bedrijven in de regio van Naarden.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of via onze website. We hebben een samenwerkingsverband met een groot aantal ondernemers in meerdere branches. Klantvriendelijkheid staat altijd bovenaan!

In welke situatie is mediation van toepassing?

Mediation is geschikt in het geval er twee bereidwillige partijen een probleem hebben en samen tot een schappelijke oplossing willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

AR Mediation
Branche
Mediation
KVK
70949794
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
20-02-2018
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators