error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Appünn Advocatuur en Mediation of een vergelijkbare mediator voor je kan doen? Om voor jou geschikte prijsvoorstellen in te zien van mediators in de regio van Schijndel laat jij jouw gegevens achter in het formulier.

Ben je met iemand anders in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een werknemer of leidinggevende, de plaatselijke gemeente of een vennoot binnen jouw onderneming? Als je zoekt naar een partij die ondersteuning kan bieden met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Appünn Advocatuur en Mediation uit Schijndel goed.

Taken

Een flitsscheiding bespreken? Moet er een uitweg komen voor een ruzie in de familie? Bemiddeling is ten alle tijden goedkoper dan een rechtszaak. Ben je benieuwd naar wat bemiddeling voor jou kan doen? Vul jouw aanvraag in en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de omgeving van Schijndel.

Wanneer is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is geschikt wanneer er twee bereidwillige personen een issue hebben en met zijn tweetjes tot een redelijke overeenstemming willen komen zonder rechterlijke interventie.

Scheiden

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er veel afgesproken worden. Denk bijvoorbeeld aan de volgende aspecten:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, etc. Wanneer je jouw details invult, wees dan zo specifiek als het kan. Op deze manier kunnen onze aangesloten bedrijven jou beter ondersteunen.

In de buurt

Bepaalde mediators komen aan huis. Ook zijn er mediators die altijd actief zijn vanuit een vaste plek. Hierdoor kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Ons team connect jou dan ook alleen met mediators in de buurt van Schijndel.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of door middel van onze website. We hebben een samenwerkingsverband met verscheidene ondernemers in meerdere industrieën. Service staat altijd bovenaan!

Appünn Advocatuur en Mediation
  • Van Beverwijkstraat 24, 5481RX, Schijndel
  • 073-5478253
  • appunn.nl
Branche
Mediation
KVK
17235429
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-11-2008
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators