Weten wat Appünn Advocatuur en Mediation of een andere bemiddelaar voor je kan doen? Om voor jou geschikte offertes te bekijken van mediators in de omgeving van Schijndel laat je jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Heb je een onenigheid met iemand anders? Bijvoorbeeld met een werknemer of werkgever, de lokale gemeente of een mede-aandeelhouder binnen je bedrijf? Als je zoekt naar een partij die ondersteuning kan bieden met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Appünn Advocatuur en Mediation uit Schijndel op de juiste plek.

Diensten

Zo snel mogelijk uit elkaar gaan, zonder problemen? Een familieconflict oplossen? Mediation is ten alle tijden een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Ben jij benieuwd naar wat mediation voor jou kan doen? Vul je verzoek in en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars omstreeks Schijndel.

In welke situatie is mediation geschikt?

Bemiddeling is geschikt als er 2 bereidwillige personen een probleem hebben en gezamenlijk tot een acceptabele oplossing willen komen zonder rechterlijke interventie.

Scheiden

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat gedaan worden. Denk hierbij aan de volgende dingen:

Spullen verdelen, de woning, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. Wanneer jij jouw details achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Op deze manier kunnen onze aangesloten bedrijven jou beter helpen.

Lokaal

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die altijd werken vanuit een vaste locatie. Hierdoor is het fijn om met iemand te spreken uit jouw buurt. Ons team connect jou dan ook alleen met bemiddeling in de buurt van Schijndel.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of door middel van de website. We werken samen met verschillende bedrijven in meerdere industrieën. Klantbeleving staat ten alle tijden voorop!