error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Apart mediation & echtscheidingsbemiddeling is een mediator die jou kan ontzorgen bij een conflict Om voor jou geschikte offertes te bekijken van mediators in de omgeving van Bergen op Zoom laat je jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Ben je met iemand in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een werknemer of werkgever, de lokale overheid of een vennoot binnen jouw bedrijf? Apart mediation & echtscheidingsbemiddeling uit Bergen op Zoom levert onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Diensten

Zo vlug als mogelijk is uit elkaar gaan, zonder hindernissen? Moet er een oplossing komen voor een familieruzie? Bemiddeling is in ieder geval een stuk voordeliger dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Vul je verzoek in en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de buurt van Bergen op Zoom.

Voor wie is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is geschikt als er 2 bereidwillige personen een probleem hebben en met zijn tweetjes tot een aanvaardbare schikking willen komen zonder rechtszaak.

Uit elkaar gaan

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop worden geregeld. Voorbeelden hiervan zijn deze dingen:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, etc. Wanneer je jouw details invult, wees dan zo duidelijk als het kan. Hierdoor kunnen onze aangesloten bedrijven jou beter helpen.

In de buurt

Verschillende mediators komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die altijd actief zijn op een vaste locatie. Hierdoor is het prettig om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Offerte.nl connect jou dan ook alleen met mediators uit de omgeving van Bergen op Zoom.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of d.m.v. de web pagina. We werken samen met partners in meerdere branches. Service staat ten alle tijden bovenaan!

Apart mediation & echtscheidingsbemiddeling
Branche
Mediation
KVK
20129019
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2007
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators