Apart mediation & echtscheidingsbemiddeling is een mediator die jou kan ontzorgen met een ruzie. Om voor jou geschikte kostenplaatjes te bekijken van mediation bedrijven in de omgeving van Bergen op Zoom laat je jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Ben je met een ander in een patstelling geraakt? Met de gemeente, iemand binnen je bedrijf of een zakelijk conflict? Als je op zoek bent naar een partij die kan helpen met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Apart mediation & echtscheidingsbemiddeling uit Bergen op Zoom op de juiste plek.

Diensten

Zo spoedig mogelijk scheiden, zonder issues? Een familieconflict oplossen? Bemiddeling is in ieder geval een stuk goedkoper dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul je verzoek in en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de buurt van Bergen op Zoom.

Wanneer is bemiddeling geschikt?

Mediation is geschikt wanneer er 2 welwillende partijen een probleem hebben en samen tot een aanvaardbare schikking willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Echtscheiding

Er komt veel kijken bij scheidingen. Denk bijvoorbeeld aan deze aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, etc. Wanneer jij jouw gegevens invult, wees dan zo specifiek als het kan. Hierdoor kunnen onze aangesloten bedrijven jou het best helpen.

In jouw stad

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er mediators die alleen werken vanuit een vaste locatie. Hierdoor kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Ons team matcht je daarom enkel met mediation bedrijven uit de omgeving van Bergen op Zoom.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of d.m.v. deze website. We doen zaken met verschillende ondernemers in verschillende branches. Klantbeleving staat altijd bovenaan!