Antonia Advocaten & Mediators is een mediator die jou kan ontzorgen met een conflict. Vul jouw wensen in en ontvang gratis offertes van mediation bedrijven in de omgeving van Deventer.

In welk geval is mediation geschikt?

Mediation is van toepassing wanneer er 2 bereidwillige personen een kwestie hebben en met zijn tweetjes tot een aanvaardbare oplossing willen komen zonder rechterlijke interventie.

Regio gebonden

Bepaalde mediators komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die alleen actief zijn vanuit een vaste plek. Daarom is het prettig om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Offerte.nl connect jou daarom enkel met mediators uit de omgeving van Deventer.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of via deze web pagina. We doen zaken met een groot aantal ondernemers in verschillende branches. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!

Echtscheiding

Er moet veel gebeuren bij echtscheidingen. Voorbeelden hiervan zijn deze dingen:

Spullen verdelen, het huis, de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. Als jij jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo duidelijk mogelijk. Hierdoor kunnen onze aangesloten partners jou op de juiste manier helpen.

Werkzaamheden

Een echtscheiding aanvragen? Moet er een oplossing komen voor een familieconflict? Mediation is in elk geval gunstiger dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul je aanvraag in en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de buurt van Deventer.

Heb je ruzie met een ander? Bijvoorbeeld met een werknemer of werkgever, de plaatselijke gemeente of een partner binnen je bedrijf? Antonia Advocaten & Mediators uit Deventer biedt objectieve bemiddeling tussen partijen.