error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Antonia Advocaten & Mediators is een bemiddelaar die jou kan ontzorgen met een ruzie Om op maat gemaakte offertes in te zien van mediators in de buurt van Deventer laat jij jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Ben je met een andere partij in conflict? Bijvoorbeeld met een medewerker of werkgever, de plaatselijke gemeente of een vennoot binnen je onderneming? Als je zoekt naar een mediator die ondersteunt met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Antonia Advocaten & Mediators uit Deventer goed.

Werkzaamheden

Zo vlug als mogelijk is uit elkaar gaan, zonder complicaties? Moet er een uitweg komen voor een conflict binnen de familie? Mediation is ten alle tijden een stuk goedkoper dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul je aanvraag in en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de regio van Deventer.

Wanneer is mediation geschikt?

Bemiddeling is van toepassing wanneer er twee bereidwillige personen een kwestie hebben en gezamenlijk tot een schappelijke schikking willen komen zonder rechtszaak.

Scheiden

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er veel gedaan worden. Denk hierbij aan de volgende aspecten:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. Wanneer jij jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo helder als het kan. Dankzij dit kunnen onze aangesloten partners jou beter helpen.

In jouw stad

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die alleen actief zijn op een eigen kantoor. Om deze reden is het fijn om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Offerte.nl matcht jou dan ook alleen met bemiddeling uit de omgeving van Deventer.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of d.m.v. de website. We werken samen met verschillende ondernemers in meerdere branches. Service staat altijd bovenaan!

Antonia Advocaten & Mediators
Branche
Mediation
KVK
08184221
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-05-2008
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators