Drenth Mediation is een mediator die jou kan ontzorgen met een conflict. Vul het formulier in en krijg gratis voorstellen van bemiddelaars in de buurt van Huis ter Heide.

Diensten

Zo snel mogelijk uit elkaar gaan, zonder issues? Moet er een oplossing komen voor een conflict binnen de familie? Bemiddeling is in elk geval gunstiger dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Laat jouw details achter en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de omgeving van Huis ter Heide.

Scheiden

Er komt veel kijken bij echtscheidingen. Je kan hierbij denken aan de volgende dingen:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. Wanneer jij jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo specifiek mogelijk. Op deze manier kunnen onze aangesloten bedrijven jou op de juiste manier ondersteunen.

Ben je met iemand anders in conflict? Met de overheid, iemand binnen je bedrijf of een conflict in de zakelijke sfeer? Als je zoekt naar een mediator die helpt met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Drenth Mediation uit Huis ter Heide goed.

Lokaal

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die enkel werken op een vaste locatie. Daarom is het fijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Ons team connect je daarom alleen met mediation bedrijven uit de omgeving van Huis ter Heide.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of via onze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met een groot aantal bedrijven in verschillende branches. Service staat altijd voorop!

Wanneer is mediation van toepassing?

Mediation is geschikt wanneer er twee bereidwillige personen een probleem hebben en samen tot een schappelijke oplossing willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.