error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Anniek Drenth Mediation of een soortgelijke bemiddelaar voor je kan betekenen? Vul jouw wensen in en krijg kosteloze voorstellen van mediation bedrijven in de buurt van Huis ter Heide.

Heb je een conflict met iemand anders? Bijvoorbeeld met een medewerker of leidinggevende, de plaatselijke gemeente of een vennoot binnen jouw bedrijf? Als je zoekt naar een partij die ondersteuning kan bieden met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Anniek Drenth Mediation uit Huis ter Heide goed.

Oplossingen

Zo vlug als mogelijk is uit elkaar gaan, zonder problemen? Moet er een schikking komen voor een familieruzie? Mediation is in elk geval goedkoper dan een juridisch proces. Ben je benieuwd naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Vul jouw aanvraag in en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de regio van Huis ter Heide.

Voor wie is mediation van toepassing?

Mediation is geschikt wanneer er 2 welwillende partijen een issue hebben en gezamenlijk tot een redelijke schikking willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Uit elkaar gaan

Er komt veel kijken bij echtscheidingen. Denk bijvoorbeeld aan de volgende dingen:

Het verdelen van de spullen, het huis, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen en meer. In het geval je jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Op deze manier kunnen onze mediators jou op de juiste manier ondersteunen.

Regio gebonden

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die altijd werken vanuit een eigen kantoor. Hierdoor kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Ons team matcht je dan ook alleen met mediation bedrijven uit de omgeving van Huis ter Heide.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of via de website. We werken samen met partners in meerdere branches. Service staat altijd voorop!

Drenth Mediation
Branche
Mediation
KVK
65354192
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
17-02-2016
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators