Ontdekken wat Anneke Avis Advies of een vergelijkbare bemiddelaar voor je kan doen? Om goede prijsvoorstellen in te zien van mediation bedrijven in Amsterdam laat jij jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Ben je met iemand in conflict? Met de gemeente, iemand binnen je bedrijf of een conflict in de zakelijke sfeer? Als je zoekt naar iemand die helpt met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Anneke Avis Advies uit Amsterdam op de juiste plek.

Werkzaamheden

Een echtscheiding bespreken? Een familieruzie oplossen? Bemiddeling is in elk geval voordeliger dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Laat je details achter en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de regio van Amsterdam.

Voor wie is mediation geschikt?

Mediation is van toepassing wanneer er twee welwillende partijen een issue hebben en samen tot een schappelijke oplossing willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Uit elkaar gaan

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop gedaan worden. Voorbeelden hiervan zijn de volgende dingen:

Spullen verdelen, het huis, wie behoudt de auto, de kinderen, noem het maar op. Als je jouw gegevens invult, wees dan zo duidelijk mogelijk. Hierdoor kunnen onze aangesloten partners jou beter helpen.

Lokaal

Verschillende mediators komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die alleen actief zijn vanuit een eigen kantoor. Hierdoor is het fijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Ons team matcht je dan ook alleen met mediators uit de omgeving van Amsterdam.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of d.m.v. onze web pagina. We werken samen met verschillende ondernemers in meerdere industrieën. Service staat altijd voorop!