error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Anja van Ree 2Divorce of een vergelijkbare mediator voor je kan doen? Om op maat gemaakte prijsvoorstellen in te zien van mediation bedrijven in Nieuwegein laat jij jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Heb je een onenigheid met iemand? Met de overheid, een personeelslid of een zakelijke ruzie? Als je op zoek bent naar iemand die ondersteuning kan bieden met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Anja van Ree 2Divorce uit Nieuwegein goed.

Diensten

Een snelle scheiding aanvragen? Een ruzie in de familie oplossen? Mediation is in elk geval goedkoper dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat jouw details achter en krijg offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de omgeving van Nieuwegein.

In welk geval is mediation geschikt?

Mediation is van toepassing als er twee bereidwillige partijen een issue hebben en samen tot een schappelijke schikking willen komen zonder rechtszaak.

Uit elkaar gaan

Er moet aardig wat geregeld worden bij scheidingen. Je kan hierbij denken aan deze dingen:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, etc. Wanneer jij jouw gegevens achterlaat, wees dan zo helder mogelijk. Hierdoor kunnen onze aangesloten bedrijven jou op de juiste manier ondersteunen.

In de buurt

Verschillende mediators komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die alleen werken vanuit een eigen kantoor. Om deze reden is het prettig om met iemand te spreken uit jouw buurt. Ons team matcht jou dan ook enkel met bemiddeling uit de omgeving van Nieuwegein.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of door middel van deze website. We werken samen met verschillende partners in meerdere industrie├źn. Service staat ten alle tijden bovenaan!

Anja van Ree 2Divorce
  • Zichtweide 30, 3431HK, Nieuwegein
  • 06-24576241
  • 2divorce.nl
Branche
Mediation
KVK
59798149
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2014
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators