Anja van Ree 2Divorce is een mediation bedrijf die jou kan ontzorgen met een conflict. Om op maat gemaakte offertes te ontvangen van bemiddelaars in de omgeving van Nieuwegein laat je jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Wanneer is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is geschikt wanneer er 2 bereidwillige personen een probleem hebben en met zijn tweetjes tot een acceptabele schikking willen komen zonder rechtszaak.

In jouw stad

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die altijd werken vanuit een vaste locatie. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Offerte.nl matcht jou dan ook alleen met mediators in de regio van Nieuwegein.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of d.m.v. de web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met een groot aantal ondernemers in verschillende branches. Klantbeleving staat ten alle tijden voorop!

Uit elkaar gaan

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop worden gedaan. Je kan hierbij denken aan deze aspecten:

Het verdelen van de spullen, de woning, wie behoudt de auto, de kinderen en meer. Als je jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Op deze manier kunnen onze mediation partners jou het best ondersteunen.

Taken

Zo spoedig als het kan uit elkaar gaan, zonder hindernissen? Moet er een oplossing komen voor een conflict binnen de familie? Bemiddeling is in ieder geval een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Ben jij geïnteresseerd in wat mediation voor jou kan doen? Vul je aanvraag in en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de buurt van Nieuwegein.

Heb je ruzie met een andere partij? Met de overheid, iemand binnen je bedrijf of een conflict in de zakelijke sfeer? Anja van Ree 2Divorce uit Nieuwegein biedt bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.