Weten wat Animus Mediation Coaching Counseling of een andere bemiddelaar voor je kan betekenen? Om passende offertes te bekijken van bemiddelaars in de omgeving van Leeuwarden laat jij jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Voor wie is bemiddeling van toepassing?

Mediation is geschikt in het geval er 2 bereidwillige personen een probleem hebben en met zijn 2-en tot een schappelijke schikking willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Lokaal

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die enkel actief zijn op een eigen kantoor. Daarom kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Ons team connect je daarom enkel met mediation bedrijven in de regio van Leeuwarden.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of door middel van onze website. We hebben een samenwerkingsverband met verscheidene bedrijven in verschillende branches. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden bovenaan!

Uit elkaar gaan

Er moet veel gebeuren bij echtscheidingen. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Spullen verdelen, het huis, wie behoudt de auto, de kinderen, noem het maar op. In het geval jij jouw details achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Op deze manier kunnen onze aangesloten partners jou het best ondersteunen.

Taken

Zo spoedig mogelijk scheiden, zonder complicaties? Moet er een uitweg komen voor een ruzie in de familie? Bemiddeling is in elk geval voordeliger dan een juridisch proces. Ben je geïnteresseerd in wat bemiddeling voor jou kan doen? Laat je gegevens achter en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de buurt van Leeuwarden.

Heb je een conflict met een ander? Bijvoorbeeld met een werknemer of leidinggevende, de plaatselijke gemeente of een vennoot binnen je onderneming? Animus Mediation Coaching Counseling uit Leeuwarden biedt objectieve bemiddeling tussen partijen.