ANDPartners is een mediator die jou kan helpen bij een conflict. Vul jouw wensen in en krijg gratis voorstellen van bemiddelaars in de regio van Rijswijk.

Taken

Zo vlug mogelijk uit elkaar gaan, zonder obstakels? Moet er een uitweg komen voor een familieruzie? Bemiddeling is in elk geval betaalbaarder dan een juridisch proces. Ben je nieuwsgierig naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Laat je gegevens achter en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven omstreeks Rijswijk.

Uit elkaar gaan

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat worden gedaan. Voorbeelden hiervan zijn de volgende aspecten:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, etc. In het geval jij jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo specifiek mogelijk. Dankzij dit kunnen onze aangesloten bedrijven jou het best helpen.

Ben je met iemand anders in conflict? Bijvoorbeeld met een medewerker of leidinggevende, de lokale overheid of een mede-aandeelhouder binnen jouw onderneming? Als je zoekt naar een mediator die ondersteunt met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij ANDPartners uit Rijswijk goed.

In de buurt

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die altijd actief zijn op een eigen kantoor. Om deze reden is het prettig om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Ons team matcht je dan ook alleen met mediation bedrijven uit de omgeving van Rijswijk.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of d.m.v. onze web pagina. We werken samen met een groot aantal partners in verschillende branches. Klantbeleving staat altijd voorop!

In welk geval is bemiddeling geschikt?

Mediation is geschikt in het geval er 2 bereidwillige personen een kwestie hebben en met zijn tweetjes tot een schappelijke schikking willen komen zonder rechterlijke interventie.