error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Anaguia is een mediator die jou kan helpen met een ruzie Vul je gegevens in en krijg gratis voorstellen van mediators in de buurt van Leiderdorp.

Ben je met iemand anders in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een collega of werkgever, de plaatselijke overheid of een vennoot binnen jouw bedrijf? Anaguia uit Leiderdorp biedt onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Taken

Een snelle scheiding aanvragen? Moet er een uitweg komen voor een ruzie in de familie? Mediation is in elk geval gunstiger dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Laat jouw gegevens achter en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de omgeving van Leiderdorp.

In welk geval is bemiddeling van toepassing?

Mediation is van toepassing als er 2 bereidwillige partijen een issue hebben en met zijn 2-en tot een redelijke oplossing willen komen zonder rechtszaak.

Scheiden

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat worden geregeld. Je kan hierbij denken aan de volgende dingen:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, etc. Wanneer jij jouw gegevens invult, wees dan zo specifiek mogelijk. Dankzij dit kunnen onze mediation partners jou beter ondersteunen.

In jouw stad

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die enkel werken op een vaste locatie. Hierdoor kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit jouw buurt. Offerte.nl connect jou daarom enkel met mediators in de regio van Leiderdorp.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of via onze web pagina. We doen zaken met ondernemers in verschillende branches. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!

Anaguia
  • Tijmtuin 8, 2352JD, Leiderdorp
  • 071-5820939
  • anaguia.nl
Branche
Mediation
KVK
28078621
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
20-05-1998
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators