Meer informatie over wat Anaguia of een soortgelijke bemiddelaar voor je kan doen? Om op maat gemaakte offertes te bekijken van bemiddelaars in Leiderdorp laat jij jouw gegevens achter in het formulier.

Wanneer is mediation geschikt?

Bemiddeling is van toepassing in het geval er twee bereidwillige partijen een kwestie hebben en met zijn tweetjes tot een aanvaardbare schikking willen komen zonder rechterlijke interventie.

Regio gebonden

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die enkel werken op een vaste plek. Daarom is het prettig om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Ons team matcht jou dan ook enkel met bemiddeling uit de omgeving van Leiderdorp.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of door middel van deze website. We doen zaken met een groot aantal bedrijven in verschillende branches. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!

Uit elkaar gaan

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat geregeld worden. Voorbeelden hiervan zijn de volgende aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. Als je jouw informatie achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Op deze manier kunnen onze mediators jou op de juiste manier ondersteunen.

Werkzaamheden

Zo spoedig mogelijk uit elkaar gaan, zonder issues? Moet er een oplossing komen voor een familieconflict? Mediation is in ieder geval een stuk goedkoper dan een rechtszaak. Ben jij nieuwsgierig naar wat mediation voor jou kan doen? Laat je gegevens achter en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de omgeving van Leiderdorp.

Ben je met een ander in conflict? Bijvoorbeeld met een medewerker of werkgever, de plaatselijke gemeente of een mede-aandeelhouder binnen je bedrijf? Als je op zoek bent naar een mediator die kan helpen met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Anaguia uit Leiderdorp op de juiste plek.