error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

An de Witte Mediation & Coaching is een bemiddelaar die jou kan helpen bij een ruzie Vul je gegevens in en ontvang kosteloze prijsopgaven van mediation bedrijven in de regio van Laren.

Ben je met iemand anders in conflict? Bijvoorbeeld met een medewerker of leidinggevende, de lokale overheid of een mede-aandeelhouder binnen jouw bedrijf? Als je zoekt naar een partij die ondersteunt met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij An de Witte Mediation & Coaching uit Laren goed.

Werkzaamheden

Een snelle scheiding aanvragen? Een ruzie in de familie oplossen? Bemiddeling is altijd goedkoper dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat je informatie achter en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de omgeving van Laren.

Wanneer is bemiddeling van toepassing?

Mediation is van toepassing als er 2 welwillende partijen een issue hebben en met zijn tweetjes tot een aanvaardbare oplossing willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Scheiden

Er moet veel geregeld worden bij echtscheidingen. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Als jij jouw gegevens achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Op deze manier kunnen onze aangesloten bedrijven jou het best helpen.

Regio gebonden

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die altijd actief zijn vanuit een eigen kantoor. Hierdoor kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Offerte.nl connect je daarom enkel met mediators in de buurt van Laren.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of d.m.v. onze website. We werken samen met partners in meerdere industrie├źn. Service staat ten alle tijden voorop!

An de Witte Mediation & Coaching
Branche
Mediation
KVK
71068244
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-03-2018
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators