Meer informatie over wat An de Witte Mediation & Coaching of een vergelijkbare mediator voor je kan betekenen? Vul het formulier in en ontvang vrijblijvende offertes van mediation bedrijven in de regio van Laren.

Heb je een onenigheid met een andere partij? Bijvoorbeeld met een collega of leidinggevende, de plaatselijke overheid of een partner binnen je onderneming? Als je op zoek bent naar iemand die helpt met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij An de Witte Mediation & Coaching uit Laren op de juiste plek.

Werkzaamheden

Zo spoedig mogelijk scheiden, zonder complicaties? Moet er een uitweg komen voor een familieruzie? Mediation is in ieder geval een stuk goedkoper dan een rechtszaak. Ben je nieuwsgierig naar wat mediation voor jou kan doen? Laat je informatie achter en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de regio van Laren.

Voor wie is bemiddeling geschikt?

Mediation is van toepassing in het geval er twee bereidwillige personen een probleem hebben en gezamenlijk tot een aanvaardbare oplossing willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Scheiden

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop afgesproken worden. Denk hierbij aan onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Wanneer jij jouw informatie achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Op deze manier kunnen onze mediators jou beter ondersteunen.

Regio gebonden

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die altijd actief zijn op een eigen kantoor. Hierdoor kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Ons team connect jou daarom alleen met bemiddeling uit de omgeving van Laren.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of via onze website. We werken samen met verscheidene partners in meerdere branches. Klantbeleving staat altijd voorop!