Ontdekken wat Alter Mediation & Conflictmanagement of een soortgelijke mediator voor je kan doen? Vul je gegevens in en ontvang kosteloze offertes van mediators in de omgeving van Groningen.

Heb je een conflict met iemand anders? Met de gemeente, een personeelslid of een zakelijk conflict? Als je zoekt naar een partij die ondersteunt met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Alter Mediation & Conflictmanagement uit Groningen goed.

Diensten

Een flitsscheiding bespreken? Moet er een schikking komen voor een ruzie in de familie? Mediation is altijd gunstiger dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Vul je aanvraag in en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de omgeving van Groningen.

In welk geval is bemiddeling geschikt?

Mediation is geschikt als er twee welwillende personen een probleem hebben en met zijn tweetjes tot een schappelijke schikking willen komen zonder rechtszaak.

Echtscheiding

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er veel gedaan worden. Voorbeelden hiervan zijn de volgende aspecten:

Spullen verdelen, de woning, de auto, het zien van de kinderen en meer. In het geval jij jouw vraagstuk invult, wees dan zo duidelijk als het kan. Hierdoor kunnen onze aangesloten bedrijven jou op de juiste manier ondersteunen.

In jouw stad

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die alleen werken op een vaste plek. Daarom is het fijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Offerte.nl connect jou daarom enkel met bemiddeling in de regio van Groningen.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of d.m.v. onze web pagina. We werken samen met ondernemers in meerdere industrieën. Klantbeleving staat ten alle tijden voorop!