error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat ALEX mediation of een vergelijkbare bemiddelaar voor je kan betekenen? Vul jouw wensen in en ontvang gratis offertes van mediation bedrijven in de omgeving van Lelystad.

Ben je met iemand in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een werknemer of werkgever, de plaatselijke gemeente of een vennoot binnen jouw bedrijf? ALEX mediation uit Lelystad levert onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Oplossingen

Een flitsscheiding aanvragen? Een conflict binnen de familie oplossen? Bemiddeling is ten alle tijden betaalbaarder dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul jouw verzoek in en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de regio van Lelystad.

In welk geval is mediation van toepassing?

Mediation is van toepassing in het geval er 2 welwillende partijen een kwestie hebben en met zijn tweetjes tot een schappelijke oplossing willen komen zonder rechterlijke interventie.

Scheiden

Er moet aardig wat geregeld worden bij een scheiding. Je kan hierbij denken aan deze aspecten:

Het verdelen van de spullen, de woning, de auto, het zien van de kinderen en meer. Wanneer jij jouw informatie invult, wees dan zo specifiek mogelijk. Dankzij dit kunnen onze aangesloten bedrijven jou het best ondersteunen.

Regio gebonden

Sommige mediators komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die enkel werken op een eigen kantoor. Daarom kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Ons team matcht jou daarom enkel met bemiddeling in de buurt van Lelystad.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of d.m.v. deze website. We doen zaken met een groot aantal ondernemers in verschillende branches. Service staat altijd bovenaan!

ALEX mediation
Branche
Mediation
KVK
39091975
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-11-2005
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators