Meer informatie over wat ALEX mediation of een andere bemiddelaar voor je kan betekenen? Vul je gegevens in en krijg gratis voorstellen van mediators in de regio van Lelystad.

In welke situatie is mediation geschikt?

Bemiddeling is van toepassing als er 2 welwillende partijen een probleem hebben en gezamenlijk tot een acceptabele overeenstemming willen komen zonder rechtszaak.

Lokaal

Bepaalde mediators komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die altijd werken vanuit een vaste locatie. Om deze reden is het fijn om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Offerte.nl connect je dan ook alleen met mediators uit de omgeving van Lelystad.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of d.m.v. onze website. We doen zaken met een groot aantal partners in meerdere branches. Klantvriendelijkheid staat altijd bovenaan!

Echtscheiding

Er moet een hoop bij een scheiding. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Het verdelen van de spullen, het huis, de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. Als je jouw details achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Dankzij dit kunnen onze mediators jou op de juiste manier helpen.

Diensten

Zo snel mogelijk uit elkaar gaan, zonder obstakels? Moet er een schikking komen voor een conflict binnen de familie? Bemiddeling is in elk geval goedkoper dan een juridisch proces. Ben je geïnteresseerd in wat mediation voor jou kan betekenen? Vul jouw aanvraag in en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de buurt van Lelystad.

Heb je ruzie met iemand anders? Bijvoorbeeld met een collega of werkgever, de lokale overheid of een vennoot binnen jouw bedrijf? ALEX mediation uit Lelystad verschaft bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.