error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Aletrino Mediations is een bemiddelaar die jou kan helpen bij een ruzie Vul je gegevens in en ontvang kosteloze offertes van bemiddelaars in de regio van 's-Gravenhage.

Ben je met een andere partij in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een werknemer of leidinggevende, de lokale overheid of een partner binnen je bedrijf? Aletrino Mediations uit 's-Gravenhage levert objectieve bemiddeling tussen partijen.

Werkzaamheden

Een flitsscheiding bespreken? Moet er een oplossing komen voor een ruzie in de familie? Bemiddeling is in elk geval betaalbaarder dan een rechtszaak. Ben jij benieuwd naar wat mediation voor jou kan betekenen? Vul je verzoek in en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de omgeving van 's-Gravenhage.

Wanneer is bemiddeling geschikt?

Mediation is geschikt in het geval er twee bereidwillige personen een kwestie hebben en met zijn 2-en tot een redelijke oplossing willen komen zonder rechtszaak.

Echtscheiding

Er komt veel kijken bij echtscheidingen. Voorbeelden hiervan zijn de volgende aspecten:

Het verdelen van de spullen, het huis, wie behoudt de auto, de kinderen en meer. Als jij jouw gegevens achterlaat, wees dan zo helder als het kan. Dankzij dit kunnen onze aangesloten partners jou op de juiste manier helpen.

In de buurt

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die alleen werken vanuit een vaste plek. Daarom is het prettig om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Offerte.nl connect jou daarom alleen met mediators in de regio van 's-Gravenhage.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of door middel van de web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met partners in verschillende branches. Service staat altijd voorop!

Aletrino Mediations
  • Sweelinckplein 1, 2517GK, 's-Gravenhage
  • +31626074279
  • aletrino.com
Branche
Mediation
KVK
27287938
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2006
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators