error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Alant Mediation of een vergelijkbare bemiddelaar voor je kan betekenen? Om passende prijsvoorstellen te ontvangen van bemiddelaars in de omgeving van Assendelft laat je jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Ben je met een andere partij in een patstelling geraakt? Met de gemeente, een personeelslid of een zakelijke ruzie? Als je zoekt naar een partij die ondersteunt met het optreden bij conflicten, zit je bij Alant Mediation uit Assendelft op de juiste plek.

Oplossingen

Een echtscheiding aanvragen? Een conflict binnen de familie oplossen? Mediation is in elk geval goedkoper dan een juridisch proces. Ben jij nieuwsgierig naar wat mediation voor jou kan betekenen? Laat jouw gegevens achter en krijg offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de regio van Assendelft.

Wanneer is bemiddeling geschikt?

Mediation is van toepassing in het geval er twee welwillende personen een issue hebben en met zijn tweetjes tot een redelijke overeenstemming willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Uit elkaar gaan

Er moet een hoop bij een scheiding. Je kan hierbij denken aan deze aspecten:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, etc. Als jij jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo helder als het kan. Hierdoor kunnen onze mediators jou op de juiste manier ondersteunen.

Lokaal

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die alleen werken vanuit een eigen kantoor. Daarom is het prettig om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Offerte.nl matcht jou dan ook enkel met mediation bedrijven uit de omgeving van Assendelft.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of via deze website. We werken samen met een groot aantal ondernemers in verschillende industrie├źn. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!

Alant Mediation
Branche
Mediation
KVK
72303174
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
13-08-2018
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators