Ontdekken wat Al-lex Arbeidsrecht & Mediation of een vergelijkbare mediator voor je kan doen? Om voor jou geschikte prijsvoorstellen te bekijken van mediators in de buurt van Eindhoven laat jij jouw details achter in het aanvraagformulier.

In welk geval is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is geschikt in het geval er 2 welwillende partijen een issue hebben en gezamenlijk tot een redelijke schikking willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Regio gebonden

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die alleen werken vanuit een eigen kantoor. Daarom is het prettig om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Ons team matcht je dan ook enkel met bemiddeling uit de omgeving van Eindhoven.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of via onze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met verscheidene ondernemers in verschillende industrieën. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!

Uit elkaar gaan

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat gedaan worden. Voorbeelden hiervan zijn deze aspecten:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, etc. Als je jouw informatie achterlaat, wees dan zo duidelijk mogelijk. Hierdoor kunnen onze mediation partners jou op de juiste manier helpen.

Diensten

Zo spoedig als het kan scheiden, zonder hindernissen? Een familieruzie oplossen? Mediation is altijd voordeliger dan een juridisch proces. Ben je benieuwd naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Vul je verzoek in en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de buurt van Eindhoven.

Ben je met een andere partij in een patstelling geraakt? Met de regering, een personeelslid of een zakelijke ruzie? Al-lex Arbeidsrecht & Mediation uit Eindhoven verschaft bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.