error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Ako Mediation of een soortgelijke bemiddelaar voor je kan doen? Vul jouw wensen in en krijg kosteloze prijsopgaven van bemiddelaars in de omgeving van Wijdewormer.

Heb je een onenigheid met iemand anders? Bijvoorbeeld met een collega of leidinggevende, de lokale overheid of een mede-aandeelhouder binnen jouw onderneming? Ako Mediation uit Wijdewormer verschaft bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Taken

Een flitsscheiding bespreken? Een ruzie in de familie oplossen? Bemiddeling is altijd goedkoper dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul je verzoek in en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de buurt van Wijdewormer.

Voor wie is mediation geschikt?

Mediation is van toepassing als er 2 welwillende partijen een probleem hebben en samen tot een redelijke oplossing willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Uit elkaar gaan

Er moet een hoop bij scheidingen. Voorbeelden hiervan zijn deze dingen:

Het verdelen van de spullen, het huis, de auto, de kinderen, noem het maar op. In het geval je jouw gegevens invult, wees dan zo helder als het kan. Hierdoor kunnen onze mediators jou het best helpen.

In de buurt

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die enkel actief zijn vanuit een eigen kantoor. Om deze reden kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Ons team matcht je daarom alleen met bemiddeling in de buurt van Wijdewormer.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of via onze website. We doen zaken met een groot aantal ondernemers in meerdere industrie├źn. Service staat altijd bovenaan!

Ako Mediation
Branche
Mediation
KVK
51086514
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
20-10-2010
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators