Ako Mediation is een bemiddelaar die jou kan ondersteunen met een onenigheid. Om voor jou geschikte kostenplaatjes te bekijken van mediation bedrijven in de regio van Wijdewormer laat jij jouw wensen achter in het formulier.

Taken

Een snelle scheiding aanvragen? Een conflict binnen de familie oplossen? Bemiddeling is altijd goedkoper dan een rechtszaak. Ben je geïnteresseerd in wat bemiddeling voor jou kan doen? Vul jouw aanvraag in en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de omgeving van Wijdewormer.

Uit elkaar gaan

Er moet veel geregeld worden bij scheidingen. Voorbeelden hiervan zijn de volgende aspecten:

Het verdelen van de spullen, het huis, de auto, de kinderen, noem het maar op. Wanneer je jouw vraagstuk invult, wees dan zo duidelijk als het kan. Dankzij dit kunnen onze mediation partners jou op de juiste manier ondersteunen.

Ben je met iemand in conflict? Met de gemeente, een werknemer of een conflict in de zakelijke sfeer? Als je op zoek bent naar een mediator die ondersteunt met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Ako Mediation uit Wijdewormer goed.

In de buurt

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die altijd actief zijn op een vaste plek. Daarom is het prettig om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Offerte.nl matcht jou daarom enkel met mediators in de regio van Wijdewormer.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of d.m.v. de website. We doen zaken met verschillende partners in meerdere industrieën. Klantbeleving staat ten alle tijden bovenaan!

Wanneer is bemiddeling van toepassing?

Mediation is geschikt wanneer er 2 welwillende partijen een probleem hebben en samen tot een redelijke overeenstemming willen komen zonder rechtszaak.