error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Aileen Croll Coaching & Mediation of een vergelijkbare mediator voor je kan doen? Vul je gegevens in en krijg gratis voorstellen van mediation bedrijven in de buurt van Heemstede.

Heb je een conflict met een andere partij? Bijvoorbeeld met een werknemer of leidinggevende, de plaatselijke overheid of een mede-aandeelhouder binnen je bedrijf? Als je op zoek bent naar iemand die kan helpen met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Aileen Croll Coaching & Mediation uit Heemstede op de juiste plek.

Diensten

Zo snel als mogelijk is scheiden, zonder hindernissen? Een ruzie in de familie oplossen? Bemiddeling is in ieder geval betaalbaarder dan een juridisch proces. Ben je nieuwsgierig naar wat mediation voor jou kan betekenen? Laat jouw details achter en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de buurt van Heemstede.

Wanneer is bemiddeling geschikt?

Mediation is geschikt wanneer er 2 welwillende personen een probleem hebben en met zijn 2-en tot een schappelijke oplossing willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Scheiden

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop worden geregeld. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Spullen verdelen, het huis, wie behoudt de auto, de kinderen, noem het maar op. Als jij jouw details achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Dankzij dit kunnen onze mediation partners jou het best ondersteunen.

Lokaal

Bepaalde mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die alleen werken op een eigen kantoor. Om deze reden kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Ons team connect jou daarom enkel met bemiddeling in de buurt van Heemstede.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of via onze website. We hebben een samenwerkingsverband met verscheidene ondernemers in meerdere branches. Service staat altijd voorop!

Aileen Croll Coaching & Mediation
Branche
Mediation
KVK
32113073
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2006
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators