Meer informatie over wat Aileen Croll Coaching & Mediation of een andere mediator voor je kan doen? Vul je gegevens in en krijg kosteloze offertes van mediators in de buurt van Heemstede.

Ben je met iemand anders in conflict? Bijvoorbeeld met een collega of leidinggevende, de lokale overheid of een vennoot binnen je onderneming? Als je op zoek bent naar een partij die kan helpen met het optreden bij conflicten, zit je bij Aileen Croll Coaching & Mediation uit Heemstede goed.

Diensten

Zo snel als het kan uit elkaar gaan, zonder hindernissen? Moet er een uitweg komen voor een familieruzie? Bemiddeling is ten alle tijden betaalbaarder dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul je verzoek in en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de omgeving van Heemstede.

In welke situatie is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is geschikt als er 2 welwillende partijen een kwestie hebben en samen tot een acceptabele oplossing willen komen zonder rechtszaak.

Echtscheiding

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop gedaan worden. Voorbeelden hiervan zijn deze aspecten:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, etc. Als je jouw details invult, wees dan zo specifiek als het kan. Op deze manier kunnen onze aangesloten bedrijven jou op de juiste manier helpen.

In de buurt

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die altijd werken op een vaste locatie. Om deze reden is het prettig om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Offerte.nl connect jou dan ook alleen met bemiddeling in de regio van Heemstede.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of d.m.v. onze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met verscheidene bedrijven in verschillende industrieën. Service staat altijd voorop!