Weten wat AGN Advocatuur & Mediation of een vergelijkbare bemiddelaar voor je kan doen? Om voor jou geschikte offertes te ontvangen van bemiddelaars in de buurt van Nieuwegein laat je jouw informatie achter in het formulier.

Voor wie is mediation van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing wanneer er 2 bereidwillige partijen een kwestie hebben en met zijn tweetjes tot een redelijke oplossing willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

In jouw stad

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die enkel actief zijn vanuit een eigen kantoor. Om deze reden kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Offerte.nl matcht je dan ook alleen met bemiddeling in de buurt van Nieuwegein.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of d.m.v. de website. We werken samen met bedrijven in verschillende industrieën. Service staat ten alle tijden bovenaan!

Uit elkaar gaan

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel worden geregeld. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Spullen verdelen, het huis, wie behoudt de auto, de kinderen, noem het maar op. In het geval je jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Op deze manier kunnen onze mediators jou het best ondersteunen.

Taken

Een echtscheiding aanvragen? Moet er een schikking komen voor een ruzie in de familie? Mediation is altijd gunstiger dan een juridisch proces. Ben jij benieuwd naar wat mediation voor jou kan betekenen? Laat je details achter en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de regio van Nieuwegein.

Heb je een onenigheid met iemand? Met de regering, een werknemer of een zakelijke ruzie? Als je op zoek bent naar iemand die kan helpen met het optreden bij conflicten, zit je bij AGN Advocatuur & Mediation uit Nieuwegein goed.