error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

AGN Advocatuur & Mediation is een bemiddelaar die jou kan assisteren bij een onenigheid. Om voor jou geschikte prijsvoorstellen te bekijken van mediators in de buurt van Nieuwegein laat jij jouw details achter in het aanvraagformulier.

Heb je een onenigheid met iemand anders? Bijvoorbeeld met een collega of leidinggevende, de plaatselijke gemeente of een mede-aandeelhouder binnen je bedrijf? AGN Advocatuur & Mediation uit Nieuwegein verschaft onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Oplossingen

Zo spoedig als mogelijk is uit elkaar gaan, zonder problemen? Een familieruzie oplossen? Bemiddeling is in elk geval voordeliger dan een juridisch proces. Ben jij nieuwsgierig naar wat bemiddeling voor jou kan doen? Laat je informatie achter en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de buurt van Nieuwegein.

In welk geval is mediation van toepassing?

Mediation is geschikt wanneer er twee bereidwillige personen een kwestie hebben en gezamenlijk tot een redelijke schikking willen komen zonder rechtszaak.

Echtscheiding

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat geregeld worden. Denk hierbij aan deze dingen:

Spullen verdelen, de woning, de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. Als je jouw informatie achterlaat, wees dan zo helder mogelijk. Op deze manier kunnen onze aangesloten partners jou het best helpen.

In de buurt

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die enkel werken vanuit een eigen kantoor. Daarom kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Offerte.nl matcht je daarom enkel met mediation bedrijven uit de omgeving van Nieuwegein.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of d.m.v. de website. We werken samen met een groot aantal bedrijven in meerdere industrie├źn. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!

AGN Advocatuur & Mediation
Branche
Mediation
KVK
30121328
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-07-1994
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators