Ontdekken wat Aelan Advocaten B.V. of een vergelijkbare bemiddelaar voor je kan betekenen? Vul je gegevens in en krijg kosteloze prijsopgaven van mediation bedrijven in de regio van Utrecht.

Oplossingen

Een echtscheiding aanvragen? Moet er een schikking komen voor een familieruzie? Mediation is ten alle tijden voordeliger dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat je gegevens achter en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de regio van Utrecht.

Echtscheiding

Er moet veel gebeuren bij echtscheidingen. Denk hierbij aan de volgende aspecten:

Het verdelen van de spullen, het huis, de auto, het zien van de kinderen en meer. Wanneer je jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Hierdoor kunnen onze mediators jou het best helpen.

Heb je een conflict met iemand? Bijvoorbeeld met een werknemer of werkgever, de lokale overheid of een mede-aandeelhouder binnen je onderneming? Aelan Advocaten B.V. uit Utrecht verschaft bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Lokaal

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die enkel werken vanuit een vaste locatie. Hierdoor kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Ons team connect jou dan ook enkel met mediation bedrijven in de regio van Utrecht.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of d.m.v. de website. We doen zaken met verscheidene partners in verschillende branches. Service staat ten alle tijden bovenaan!

In welke situatie is mediation van toepassing?

Bemiddeling is geschikt wanneer er 2 welwillende personen een issue hebben en gezamenlijk tot een acceptabele schikking willen komen zonder rechtszaak.