error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Aelan Advocaten B.V. of een andere mediator voor je kan doen? Om goede offertes te ontvangen van mediation bedrijven in de regio van Utrecht laat jij jouw informatie achter in het formulier.

Ben je met een andere partij in conflict? Met de overheid, een personeelslid of een zakelijke ruzie? Aelan Advocaten B.V. uit Utrecht levert objectieve bemiddeling tussen partijen.

Diensten

Zo vlug als het kan scheiden, zonder issues? Een conflict binnen de familie oplossen? Bemiddeling is ten alle tijden een stuk voordeliger dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat jouw informatie achter en krijg offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de buurt van Utrecht.

Voor wie is mediation van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing wanneer er 2 welwillende partijen een issue hebben en met zijn tweetjes tot een redelijke oplossing willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Scheiden

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat afgesproken worden. Je kan hierbij denken aan de volgende aspecten:

Spullen verdelen, de woning, de auto, het zien van de kinderen en meer. Wanneer jij jouw details achterlaat, wees dan zo helder mogelijk. Hierdoor kunnen onze mediation partners jou beter ondersteunen.

In de buurt

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die altijd actief zijn op een eigen kantoor. Hierdoor kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Offerte.nl connect je dan ook alleen met mediation bedrijven in de regio van Utrecht.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of via onze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met een groot aantal bedrijven in meerdere branches. Service staat ten alle tijden bovenaan!

Aelan Advocaten B.V.
Branche
Mediation
KVK
56565755
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
26-11-2012
Medewerkers
8

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators