Advocatuur & Mediation Van der Vliet is een mediation specialist die jou kan assisteren met een ruzie. Vul het formulier in en ontvang vrijblijvende prijsopgaven van mediators in de omgeving van Amsterdam.

Ben je met een ander in conflict? Bijvoorbeeld met een collega of werkgever, de lokale gemeente of een mede-aandeelhouder binnen jouw onderneming? Advocatuur & Mediation Van der Vliet uit Amsterdam verstrekt objectieve bemiddeling tussen partijen.

Werkzaamheden

Een echtscheiding aanvragen? Moet er een schikking komen voor een familieconflict? Bemiddeling is in ieder geval gunstiger dan een juridisch proces. Ben jij geïnteresseerd in wat mediation voor jou kan doen? Vul je verzoek in en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de buurt van Amsterdam.

In welk geval is bemiddeling geschikt?

Mediation is van toepassing wanneer er twee bereidwillige personen een kwestie hebben en gezamenlijk tot een aanvaardbare oplossing willen komen zonder rechterlijke interventie.

Scheiden

Er moet veel gebeuren bij echtscheidingen. Voorbeelden hiervan zijn de volgende aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, etc. Wanneer jij jouw details invult, wees dan zo specifiek als het kan. Op deze manier kunnen onze aangesloten bedrijven jou op de juiste manier ondersteunen.

Regio gebonden

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die enkel actief zijn vanuit een vaste plek. Daarom is het prettig om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Offerte.nl matcht je dan ook enkel met mediators in de regio van Amsterdam.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of door middel van de website. We doen zaken met partners in meerdere branches. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden bovenaan!