Advocatenpraktijk Betuwe Bemiddeling is een mediation specialist die jou kan ontzorgen bij een ruzie. Om passende offertes te bekijken van mediation bedrijven in de buurt van Beusichem laat jij jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Ben je met een ander in conflict? Met de overheid, iemand binnen je bedrijf of een zakelijk conflict? Advocatenpraktijk Betuwe Bemiddeling uit Beusichem verstrekt onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Taken

Een flitsscheiding aanvragen? Een familieconflict oplossen? Mediation is altijd goedkoper dan een juridisch proces. Ben je geïnteresseerd in wat bemiddeling voor jou kan doen? Laat je details achter en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de regio van Beusichem.

In welk geval is mediation van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing wanneer er twee bereidwillige personen een probleem hebben en met zijn tweetjes tot een aanvaardbare schikking willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Echtscheiding

Er moet veel geregeld worden bij een echtscheiding. Voorbeelden hiervan zijn de volgende aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. Als je jouw informatie achterlaat, wees dan zo helder als het kan. Hierdoor kunnen onze mediators jou beter helpen.

In jouw stad

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die alleen actief zijn vanuit een eigen kantoor. Daarom is het fijn om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Offerte.nl matcht jou daarom alleen met mediators uit de omgeving van Beusichem.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of door middel van deze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met verscheidene partners in meerdere branches. Klantbeleving staat ten alle tijden voorop!