Meer informatie over wat Advocatenkantoor Wagenaar of een vergelijkbare mediator voor je kan doen? Om goede offertes te bekijken van mediation bedrijven in de omgeving van Groningen laat jij jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

In welk geval is mediation van toepassing?

Mediation is geschikt als er 2 welwillende personen een issue hebben en met zijn tweetjes tot een aanvaardbare schikking willen komen zonder rechtszaak.

In jouw stad

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die altijd werken op een vaste locatie. Daarom kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Offerte.nl connect je dan ook enkel met bemiddeling uit de omgeving van Groningen.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of d.m.v. onze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met verschillende ondernemers in verschillende branches. Service staat ten alle tijden bovenaan!

Echtscheiding

Er moet een hoop bij een echtscheiding. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Spullen verdelen, de woning, de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. In het geval je jouw gegevens invult, wees dan zo helder als het kan. Op deze manier kunnen onze aangesloten partners jou beter ondersteunen.

Werkzaamheden

Een snelle scheiding bespreken? Moet er een uitweg komen voor een conflict binnen de familie? Bemiddeling is ten alle tijden goedkoper dan een rechtszaak. Ben jij benieuwd naar wat mediation voor jou kan doen? Laat jouw informatie achter en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de regio van Groningen.

Ben je met een andere partij in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een collega of leidinggevende, de plaatselijke gemeente of een partner binnen je onderneming? Advocatenkantoor Wagenaar uit Groningen verschaft onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.