Erachter komen wat Advocatenkantoor Van Nielen of een vergelijkbare mediator voor je kan doen? Vul het formulier in en krijg gratis voorstellen van bemiddelaars in de regio van Eindhoven.

Voor wie is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is geschikt in het geval er twee bereidwillige partijen een probleem hebben en met zijn 2-en tot een acceptabele oplossing willen komen zonder rechterlijke interventie.

In de buurt

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die enkel actief zijn vanuit een eigen kantoor. Daarom kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Ons team connect jou daarom enkel met bemiddeling in de regio van Eindhoven.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of via deze web pagina. We doen zaken met verschillende partners in meerdere branches. Klantbeleving staat altijd bovenaan!

Echtscheiding

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel geregeld worden. Voorbeelden hiervan zijn de volgende aspecten:

Het verdelen van de spullen, het huis, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. In het geval je jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo helder als het kan. Dankzij dit kunnen onze mediators jou het best ondersteunen.

Werkzaamheden

Een snelle scheiding aanvragen? Moet er een schikking komen voor een ruzie in de familie? Bemiddeling is altijd voordeliger dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Vul jouw verzoek in en krijg offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de omgeving van Eindhoven.

Ben je met iemand anders in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een medewerker of leidinggevende, de plaatselijke gemeente of een partner binnen jouw onderneming? Als je zoekt naar een partij die ondersteunt met het optreden bij conflicten, zit je bij Advocatenkantoor Van Nielen uit Eindhoven goed.