error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Advocatenkantoor Van Nielen is een bemiddelaar die jou kan helpen bij een ruzie Vul het formulier in en krijg gratis prijsopgaven van mediation bedrijven in de omgeving van Eindhoven.

Ben je met een andere partij in een patstelling geraakt? Met de gemeente, een werknemer of een zakelijk conflict? Advocatenkantoor Van Nielen uit Eindhoven levert onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Werkzaamheden

Zo vlug mogelijk uit elkaar gaan, zonder complicaties? Een familieconflict oplossen? Bemiddeling is in elk geval een stuk voordeliger dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat je gegevens achter en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de buurt van Eindhoven.

In welke situatie is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is geschikt als er twee bereidwillige partijen een probleem hebben en samen tot een acceptabele overeenstemming willen komen zonder rechtszaak.

Echtscheiding

Er komt veel kijken bij een scheiding. Je kan hierbij denken aan deze dingen:

Spullen verdelen, het huis, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. Als jij jouw informatie achterlaat, wees dan zo helder als het kan. Hierdoor kunnen onze aangesloten partners jou het best helpen.

Regio gebonden

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die enkel werken vanuit een vaste plek. Om deze reden is het prettig om met iemand te spreken uit jouw buurt. Ons team connect je dan ook enkel met mediation bedrijven in de regio van Eindhoven.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of via deze web pagina. We werken samen met verscheidene partners in meerdere branches. Klantvriendelijkheid staat altijd bovenaan!

Advocatenkantoor Van Nielen
Branche
Mediation
KVK
17241766
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1989
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators