error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Advocatenkantoor mr. Jacqueline van den Biggelaar bv is een bemiddelaar die jou kan assisteren bij een onenigheid. Om voor jou geschikte prijsvoorstellen te ontvangen van bemiddelaars in Tilburg laat je jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Heb je een conflict met iemand? Met de regering, iemand binnen je bedrijf of een conflict in de zakelijke sfeer? Advocatenkantoor mr. Jacqueline van den Biggelaar bv uit Tilburg levert onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Taken

Zo snel als het kan scheiden, zonder complicaties? Moet er een oplossing komen voor een familieruzie? Mediation is in ieder geval een stuk goedkoper dan een rechtszaak. Ben jij nieuwsgierig naar wat mediation voor jou kan doen? Laat jouw details achter en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de omgeving van Tilburg.

Wanneer is mediation van toepassing?

Mediation is geschikt in het geval er 2 bereidwillige partijen een kwestie hebben en met zijn tweetjes tot een acceptabele schikking willen komen zonder rechtszaak.

Echtscheiding

Er moet veel gebeuren bij een echtscheiding. Denk bijvoorbeeld aan deze aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, etc. Wanneer jij jouw gegevens achterlaat, wees dan zo helder als het kan. Dankzij dit kunnen onze mediation partners jou op de juiste manier ondersteunen.

Regio gebonden

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die alleen actief zijn vanuit een vaste locatie. Daarom kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Ons team connect je daarom alleen met bemiddeling in de regio van Tilburg.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of via onze website. We werken samen met partners in verschillende branches. Service staat altijd bovenaan!

Advocatenkantoor mr. Jacqueline van den Biggelaar bv
Branche
Mediation
KVK
18060315
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-08-2000
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators