Advocatenkantoor mr. Jacqueline van den Biggelaar bv is een mediator die jou kan ondersteunen bij een conflict. Om voor jou geschikte prijsvoorstellen te ontvangen van mediators in de omgeving van Tilburg laat jij jouw informatie achter in het formulier.

Heb je een conflict met een andere partij? Met de gemeente, een werknemer of een zakelijk conflict? Als je op zoek bent naar een mediator die helpt met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Advocatenkantoor mr. Jacqueline van den Biggelaar bv uit Tilburg op de juiste plek.

Diensten

Een echtscheiding bespreken? Een familieruzie oplossen? Bemiddeling is in elk geval een stuk voordeliger dan een rechtszaak. Ben jij nieuwsgierig naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Vul jouw verzoek in en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de regio van Tilburg.

In welk geval is bemiddeling geschikt?

Mediation is geschikt als er 2 welwillende partijen een kwestie hebben en met zijn tweetjes tot een aanvaardbare schikking willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Scheiden

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat worden gedaan. Denk bijvoorbeeld aan de volgende aspecten:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, etc. Wanneer je jouw informatie invult, wees dan zo helder mogelijk. Hierdoor kunnen onze mediation partners jou beter helpen.

Regio gebonden

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die alleen werken op een vaste plek. Daarom is het prettig om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Offerte.nl matcht jou dan ook enkel met bemiddeling uit de omgeving van Tilburg.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of door middel van de web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met partners in meerdere industrieën. Klantbeleving staat altijd voorop!