error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Advocatenkantoor Moons of een soortgelijke bemiddelaar voor je kan betekenen? Om voor jou geschikte kostenplaatjes te bekijken van mediators in Amersfoort laat je jouw details achter in het formulier.

Heb je een onenigheid met iemand anders? Met de regering, een werknemer of een zakelijke ruzie? Als je op zoek bent naar iemand die kan helpen met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Advocatenkantoor Moons uit Amersfoort op de juiste plek.

Werkzaamheden

Een echtscheiding aanvragen? Een ruzie in de familie oplossen? Mediation is ten alle tijden betaalbaarder dan een juridisch proces. Ben je geïnteresseerd in wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Laat jouw informatie achter en krijg offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven omstreeks Amersfoort.

In welke situatie is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is geschikt als er twee bereidwillige personen een kwestie hebben en samen tot een aanvaardbare overeenstemming willen komen zonder rechtszaak.

Echtscheiding

Er moet een hoop bij echtscheidingen. Denk bijvoorbeeld aan deze dingen:

Het verdelen van de spullen, het huis, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen en meer. In het geval je jouw details achterlaat, wees dan zo helder mogelijk. Op deze manier kunnen onze aangesloten partners jou beter helpen.

Regio gebonden

Verschillende mediators komen aan huis. Ook zijn er mediators die alleen actief zijn op een vaste locatie. Hierdoor kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Ons team connect jou dan ook enkel met mediation bedrijven uit de omgeving van Amersfoort.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of via onze website. We hebben een samenwerkingsverband met verschillende partners in meerdere branches. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!

Advocatenkantoor Moons
Branche
Mediation
KVK
32147967
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-03-2009
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators