Advocatenkantoor Maliepaard is een mediation bedrijf die jou kan ondersteunen met een conflict. Om op maat gemaakte prijsvoorstellen in te zien van mediators in de buurt van Vleuten laat jij jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Ben je met een ander in conflict? Bijvoorbeeld met een werknemer of werkgever, de lokale gemeente of een mede-aandeelhouder binnen je onderneming? Advocatenkantoor Maliepaard uit Vleuten verstrekt bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Taken

Een echtscheiding bespreken? Moet er een schikking komen voor een familieruzie? Mediation is in ieder geval een stuk voordeliger dan een rechtszaak. Ben je nieuwsgierig naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Vul je aanvraag in en krijg offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven omstreeks Vleuten.

In welke situatie is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing als er 2 welwillende personen een probleem hebben en samen tot een aanvaardbare overeenstemming willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Scheiden

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop afgesproken worden. Je kan hierbij denken aan de volgende dingen:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, etc. Wanneer jij jouw details achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Hierdoor kunnen onze mediators jou het best ondersteunen.

Lokaal

Sommige mediators komen aan huis. Ook zijn er mediators die enkel werken op een vaste plek. Hierdoor kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Ons team matcht je dan ook enkel met bemiddeling in de buurt van Vleuten.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of via de website. We doen zaken met verscheidene bedrijven in verschillende industrieën. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!