Advocatenkantoor M.A.D. Kok is een bemiddelaar die jou kan helpen bij een conflict. Om goede prijsvoorstellen te ontvangen van mediators in de buurt van Ermelo laat jij jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Ben je met iemand anders in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een werknemer of leidinggevende, de lokale gemeente of een partner binnen jouw bedrijf? Advocatenkantoor M.A.D. Kok uit Ermelo verstrekt onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Diensten

Zo vlug mogelijk uit elkaar gaan, zonder problemen? Moet er een schikking komen voor een conflict binnen de familie? Mediation is in elk geval gunstiger dan een juridisch proces. Ben je nieuwsgierig naar wat bemiddeling voor jou kan doen? Laat jouw details achter en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de buurt van Ermelo.

In welke situatie is mediation geschikt?

Mediation is geschikt wanneer er 2 welwillende personen een issue hebben en met zijn tweetjes tot een acceptabele oplossing willen komen zonder rechterlijke interventie.

Echtscheiding

Er moet veel gebeuren bij echtscheidingen. Denk bijvoorbeeld aan deze aspecten:

Het verdelen van de spullen, de woning, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen en meer. In het geval jij jouw informatie achterlaat, wees dan zo specifiek mogelijk. Op deze manier kunnen onze aangesloten bedrijven jou beter helpen.

Lokaal

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die altijd werken op een vaste locatie. Daarom kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit jouw buurt. Ons team connect jou daarom enkel met mediators uit de omgeving van Ermelo.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of via de website. We werken samen met partners in meerdere industrieën. Service staat ten alle tijden bovenaan!