error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Advocatenkantoor Kim-Meijer of een vergelijkbare mediator voor je kan betekenen? Om op maat gemaakte offertes te ontvangen van bemiddelaars in 's-Gravenhage laat je jouw details achter in het aanvraagformulier.

Ben je met iemand in conflict? Bijvoorbeeld met een collega of werkgever, de lokale overheid of een mede-aandeelhouder binnen je bedrijf? Als je op zoek bent naar iemand die helpt met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Advocatenkantoor Kim-Meijer uit 's-Gravenhage goed.

Oplossingen

Zo snel als het kan scheiden, zonder issues? Moet er een schikking komen voor een ruzie in de familie? Bemiddeling is in ieder geval betaalbaarder dan een juridisch proces. Ben je geïnteresseerd in wat mediation voor jou kan betekenen? Laat je gegevens achter en krijg offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de omgeving van 's-Gravenhage.

In welke situatie is mediation van toepassing?

Bemiddeling is geschikt in het geval er twee welwillende partijen een kwestie hebben en met zijn tweetjes tot een aanvaardbare schikking willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Uit elkaar gaan

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat gedaan worden. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Het verdelen van de spullen, het huis, de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. In het geval jij jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo specifiek mogelijk. Op deze manier kunnen onze aangesloten bedrijven jou op de juiste manier ondersteunen.

Lokaal

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die altijd werken vanuit een eigen kantoor. Daarom is het prettig om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Offerte.nl matcht je daarom alleen met bemiddeling uit de omgeving van 's-Gravenhage.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of door middel van de web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met verschillende ondernemers in verschillende industrieën. Service staat ten alle tijden voorop!

Advocatenkantoor Kim-Meijer
  • Bezuidenhoutseweg 123, 2594AG, 's-Gravenhage
  • 070-8200305
  • kim-meijer.com
Branche
Mediation
KVK
27338364
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2006
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators