Weten wat Advocatenkantoor Kim-Meijer of een vergelijkbare bemiddelaar voor je kan betekenen? Vul het formulier in en ontvang gratis prijsopgaven van bemiddelaars in de omgeving van 's-Gravenhage.

Ben je met een ander in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een collega of werkgever, de lokale overheid of een mede-aandeelhouder binnen je bedrijf? Advocatenkantoor Kim-Meijer uit 's-Gravenhage levert onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Werkzaamheden

Een snelle scheiding bespreken? Een conflict binnen de familie oplossen? Mediation is ten alle tijden betaalbaarder dan een rechtszaak. Ben je geïnteresseerd in wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Vul je aanvraag in en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de buurt van 's-Gravenhage.

In welk geval is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing in het geval er 2 bereidwillige partijen een issue hebben en samen tot een aanvaardbare oplossing willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Echtscheiding

Er moet aardig wat geregeld worden bij een scheiding. Je kan hierbij denken aan de volgende dingen:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. Wanneer jij jouw gegevens achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Op deze manier kunnen onze aangesloten bedrijven jou het best helpen.

Regio gebonden

Verschillende mediators komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die alleen werken op een eigen kantoor. Daarom is het prettig om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Offerte.nl connect je daarom enkel met bemiddeling uit de omgeving van 's-Gravenhage.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of via onze web pagina. We doen zaken met verscheidene bedrijven in verschillende branches. Klantbeleving staat altijd voorop!