error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Advocatenkantoor Hollants of een vergelijkbare mediator voor je kan doen? Om op maat gemaakte offertes te ontvangen van mediation bedrijven in de buurt van Tilburg laat jij jouw gegevens achter in het formulier.

Ben je met iemand anders in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een medewerker of leidinggevende, de lokale gemeente of een partner binnen jouw bedrijf? Als je zoekt naar een mediator die ondersteunt met het optreden bij conflicten, zit je bij Advocatenkantoor Hollants uit Tilburg op de juiste plek.

Oplossingen

Zo vlug mogelijk scheiden, zonder problemen? Een conflict binnen de familie oplossen? Bemiddeling is altijd betaalbaarder dan een rechtszaak. Ben je geïnteresseerd in wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Laat jouw informatie achter en krijg offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de omgeving van Tilburg.

Wanneer is bemiddeling van toepassing?

Mediation is van toepassing wanneer er twee welwillende personen een issue hebben en gezamenlijk tot een aanvaardbare overeenstemming willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Uit elkaar gaan

Er komt veel kijken bij een echtscheiding. Je kan hierbij denken aan de volgende aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, en nog veel meer. In het geval je jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo duidelijk mogelijk. Op deze manier kunnen onze aangesloten partners jou beter helpen.

In jouw stad

Sommige mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die altijd actief zijn vanuit een vaste plek. Om deze reden is het prettig om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Offerte.nl matcht jou daarom alleen met mediation bedrijven uit de omgeving van Tilburg.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of d.m.v. de website. We doen zaken met een groot aantal bedrijven in verschillende industrieën. Service staat altijd voorop!

Advocatenkantoor Hollants
Branche
Mediation
KVK
52125289
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
02-03-2011
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators