Meer informatie over wat Advocatenkantoor Geerts of een andere bemiddelaar voor je kan betekenen? Om op maat gemaakte offertes te ontvangen van mediation bedrijven in de buurt van Oirschot laat jij jouw gegevens achter in het formulier.

Oplossingen

Een flitsscheiding aanvragen? Moet er een uitweg komen voor een familieconflict? Bemiddeling is in elk geval goedkoper dan een rechtszaak. Ben je geïnteresseerd in wat mediation voor jou kan doen? Vul jouw aanvraag in en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de regio van Oirschot.

Uit elkaar gaan

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel afspraken worden gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan deze aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Als jij jouw details invult, wees dan zo helder als het kan. Op deze manier kunnen onze mediators jou beter ondersteunen.

Ben je met een ander in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een medewerker of leidinggevende, de plaatselijke overheid of een mede-aandeelhouder binnen je onderneming? Advocatenkantoor Geerts uit Oirschot levert bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

In de buurt

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die altijd werken op een vaste plek. Daarom kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Ons team matcht jou dan ook enkel met bemiddeling in de regio van Oirschot.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of via deze web pagina. We doen zaken met een groot aantal bedrijven in meerdere industrieën. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!

Voor wie is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is geschikt wanneer er 2 welwillende partijen een kwestie hebben en met zijn 2-en tot een schappelijke schikking willen komen zonder rechtszaak.