error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Advocatenkantoor Fontijn of een andere bemiddelaar voor je kan doen? Vul jouw wensen in en krijg kosteloze voorstellen van mediation bedrijven in de regio van Zeewolde.

Heb je een onenigheid met een ander? Met de regering, een werknemer of een zakelijk conflict? Advocatenkantoor Fontijn uit Zeewolde biedt bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Werkzaamheden

Een snelle scheiding bespreken? Een familieconflict oplossen? Mediation is in ieder geval gunstiger dan een juridisch proces. Ben je nieuwsgierig naar wat bemiddeling voor jou kan doen? Vul je aanvraag in en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven omstreeks Zeewolde.

In welk geval is bemiddeling van toepassing?

Mediation is geschikt in het geval er twee welwillende personen een issue hebben en samen tot een aanvaardbare oplossing willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Scheiden

Er moet veel gebeuren bij scheidingen. Voorbeelden hiervan zijn deze dingen:

Het verdelen van de spullen, het huis, wie behoudt de auto, de kinderen en meer. In het geval jij jouw gegevens invult, wees dan zo duidelijk als het kan. Hierdoor kunnen onze aangesloten partners jou beter ondersteunen.

In de buurt

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die enkel werken vanuit een vaste locatie. Daarom kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Ons team connect je daarom alleen met mediation bedrijven uit de omgeving van Zeewolde.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of door middel van onze website. We werken samen met verschillende bedrijven in verschillende industrieën. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!

Advocatenkantoor Fontijn
Branche
Mediation
KVK
32150722
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-09-1998
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators