Advocatenkantoor Fontijn is een mediation bedrijf die jou kan assisteren met een ruzie. Vul je gegevens in en ontvang gratis voorstellen van mediation bedrijven in de omgeving van Zeewolde.

Heb je een conflict met een ander? Bijvoorbeeld met een medewerker of leidinggevende, de lokale overheid of een mede-aandeelhouder binnen jouw onderneming? Advocatenkantoor Fontijn uit Zeewolde verschaft bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Oplossingen

Zo snel als het kan uit elkaar gaan, zonder obstakels? Moet er een schikking komen voor een conflict binnen de familie? Bemiddeling is altijd betaalbaarder dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Laat je gegevens achter en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven omstreeks Zeewolde.

In welke situatie is mediation geschikt?

Bemiddeling is geschikt als er 2 welwillende partijen een probleem hebben en met zijn tweetjes tot een acceptabele overeenstemming willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Scheiden

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop gedaan worden. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Het verdelen van de spullen, het huis, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. Als jij jouw vraagstuk invult, wees dan zo specifiek als het kan. Op deze manier kunnen onze aangesloten partners jou op de juiste manier ondersteunen.

In jouw stad

Bepaalde mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die enkel actief zijn vanuit een vaste plek. Hierdoor kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Offerte.nl matcht je daarom alleen met bemiddeling in de buurt van Zeewolde.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of via de web pagina. We doen zaken met verscheidene partners in verschillende branches. Klantbeleving staat ten alle tijden bovenaan!