Weten wat Advocatenkantoor De Boer of een vergelijkbare bemiddelaar voor je kan doen? Om passende offertes in te zien van mediators in de regio van Odijk laat je jouw gegevens achter in het formulier.

Taken

Een echtscheiding aanvragen? Een ruzie in de familie oplossen? Mediation is altijd gunstiger dan een rechtszaak. Ben je nieuwsgierig naar wat mediation voor jou kan betekenen? Laat je informatie achter en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de regio van Odijk.

Scheiden

Er moet aardig wat geregeld worden bij echtscheidingen. Voorbeelden hiervan zijn deze dingen:

Spullen verdelen, het huis, de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. In het geval jij jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Dankzij dit kunnen onze mediation partners jou beter helpen.

Ben je met iemand anders in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een medewerker of werkgever, de lokale overheid of een mede-aandeelhouder binnen jouw onderneming? Als je zoekt naar een mediator die ondersteuning kan bieden met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Advocatenkantoor De Boer uit Odijk goed.

Lokaal

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die enkel werken op een vaste locatie. Daarom kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Offerte.nl matcht jou daarom alleen met mediators in de buurt van Odijk.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of door middel van deze website. We werken samen met bedrijven in verschillende industrieën. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden bovenaan!

Wanneer is bemiddeling van toepassing?

Mediation is van toepassing als er 2 bereidwillige personen een kwestie hebben en gezamenlijk tot een schappelijke oplossing willen komen zonder rechterlijke interventie.