Erachter komen wat Advocatenkantoor Buitelaar Meijer of een vergelijkbare bemiddelaar voor je kan doen? Vul het formulier in en ontvang kosteloze prijsopgaven van bemiddelaars in de omgeving van Alphen aan den Rijn.

Werkzaamheden

Zo snel als het kan scheiden, zonder complicaties? Moet er een oplossing komen voor een conflict binnen de familie? Mediation is in elk geval goedkoper dan een juridisch proces. Ben jij benieuwd naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Vul jouw aanvraag in en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de buurt van Alphen aan den Rijn.

Scheiden

Er moet een hoop bij een scheiding. Voorbeelden hiervan zijn deze dingen:

Spullen verdelen, het huis, wie behoudt de auto, de kinderen, noem het maar op. Als je jouw details achterlaat, wees dan zo duidelijk mogelijk. Hierdoor kunnen onze aangesloten bedrijven jou op de juiste manier ondersteunen.

Ben je met iemand in conflict? Bijvoorbeeld met een medewerker of werkgever, de lokale gemeente of een vennoot binnen je bedrijf? Als je zoekt naar een mediator die kan helpen met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Advocatenkantoor Buitelaar Meijer uit Alphen aan den Rijn goed.

Regio gebonden

Verschillende mediators komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die enkel actief zijn vanuit een eigen kantoor. Daarom kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit jouw buurt. Ons team connect je daarom enkel met mediators in de regio van Alphen aan den Rijn.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of d.m.v. deze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met verscheidene ondernemers in meerdere industrieën. Klantvriendelijkheid staat altijd bovenaan!

Wanneer is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is geschikt in het geval er twee bereidwillige personen een kwestie hebben en met zijn 2-en tot een aanvaardbare overeenstemming willen komen zonder rechtszaak.