error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Advocatenkantoor Buitelaar Meijer is een mediator die jou kan assisteren bij een conflict Vul je gegevens in en ontvang kosteloze prijsopgaven van mediation bedrijven in de regio van Alphen aan den Rijn.

Heb je een onenigheid met een andere partij? Met de overheid, een personeelslid of een zakelijk conflict? Als je op zoek bent naar een partij die helpt met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Advocatenkantoor Buitelaar Meijer uit Alphen aan den Rijn goed.

Werkzaamheden

Een echtscheiding bespreken? Een ruzie in de familie oplossen? Mediation is in ieder geval een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Ben jij geïnteresseerd in wat mediation voor jou kan betekenen? Vul je verzoek in en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de buurt van Alphen aan den Rijn.

Wanneer is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is geschikt als er 2 welwillende personen een probleem hebben en met zijn 2-en tot een redelijke overeenstemming willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Scheiden

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat afgesproken worden. Voorbeelden hiervan zijn de volgende dingen:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, etc. Wanneer jij jouw informatie invult, wees dan zo duidelijk als het kan. Op deze manier kunnen onze aangesloten partners jou beter helpen.

In jouw stad

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die alleen werken vanuit een vaste locatie. Daarom is het prettig om met iemand te spreken uit jouw buurt. Ons team matcht je dan ook alleen met bemiddeling in de buurt van Alphen aan den Rijn.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of via onze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met verscheidene ondernemers in verschillende branches. Service staat altijd bovenaan!

Advocatenkantoor Buitelaar Meijer
Branche
Mediation
KVK
64407543
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-11-2015
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators